Pedreguer convoca les II Ajudes a l’inici d’estudis superiors amb 15.000 euros

0
537

Incentivar que el jovent del municipi realitze estudis universitaris i de Formació Professional de Grau Superior, facilitar-hi l’accés a l’alumnat amb dificultats econòmiques i premiar el bon rendiment acadèmic i l’excel·lència en els nivells conduents a eixos estudis. Amb aquest triple objectiu, l’ajuntament de Pedreguer ha convocat les segones Ajudes per a l’inici d’estudis superiors, que comptaran amb una dotació pressupostària global de 15.000 euros.

Segons les bases de la convocatòria, es preveu concedir dues modalitats d’ajut, en funció dels estudis cursats en cada cas. Així, l’alumnat que accedisca per primera vegada a estudis universitaris de grau o equivalents podrà rebre 750 euros, mentre que per a l’alumnat que curse per primera vegada estudis de Formació Professional (Grau Superior) la quantitat de l’ajuda serà de 450 euros.

Cartell de la convocatòria de les ajudes.

A l’hora de concedir les ajudes es tindran en compte, d’una banda, les notes d’accés estudis esmentats, i de l’altra, el nivell de renda i criteris socials, com ara l’existència de discapacitat, la condició de família nombrosa o monoparental o el fet de comptar amb altres germans que cursen igualment estudis superiors. Les sol·licituds podran presentar-se per registre d’entrada a l’Ajuntament entre els dies 2 i 31 d’octubre.

Tal com ha assenyalat el regidor d’Educació, Blai Server, “aquestes ajudes pretenen, com l’any passat, contribuir a pal·liar el desavantatge que tradicionalment ha suposat la situació de Pedreguer i el dèficit d’infraestructures que pateix la Marina Alta per als joves de la localitat decidits a cursar estudis universitaris o de Formació Professional Superior”. “Alhora”, ha afirmat, “podran servir de complement d’altres ja existents, com les convocades pel Ministeri d’Educació i Ciència o la Conselleria d’Educació de la Generalitat”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here