Els pavellons municipals de Xàtiva reobriran amb el pas a la fase 2 del desconfinament amb cita prèvia i aforament al 30%

0
3973
Pavelló Francisco Ballester de Xàtiva

El regidor d’Esports Pedro Aldavero anuncia que les piscines es reobriran el proper 15 de juny

L’Ajuntament de Xàtiva ha informat de que els pavellons municipals del Francisco Ballester i el pavelló de voleibol reobriran les instal·lacions amb el pas a la fase 2 del desconfinament, previsiblement el proper dilluns 1 de juny.

D’aquesta manera augmentarà el nombre d’instal·lacions esportives habilitades, després de que en la fase 1 es reprengueren les activitats al Poliesportiu de Les Pereres, permetent els entrenaments individuals en les pistes de tennis, pàdel i atletisme.

En totes les instal·lacions seguirà sent necessari demanar cita prèvia per al seu ús, a través del telèfon 96.228.30.00, i l’aforament està limitat al 30% de la seua capacitat per a la pràctica esportiva individual o les modalitats en parella sense contacte físic. Fora dels horaris reservats no es podrà romandre a la instal·lació.

Es podrà accedir a les diferents instal·lacions amb entrenador en els casos que siga necessari sempre i quan estiga degudament acreditat (excepte les persones amb diversitat funcional o els menors acompanyats), i es podran emprar els vestidors sempre i quan es respecten les mesures sanitàries i de seguretat, exceptuant les dutxes.

Altra de les novetats de la fase 2 és la possibilitat dels entrenaments bàsics en lligues no professionals federades. Els clubs federats de Xàtiva ja han estat informats per part de la regidoria d’Esports per a que puguen sol·licitar l’ús de les instal·lacions, tenint en compte la limitació d’aforament i les disposicions sanitàries.

Durant el mes de juny s’habilitaran els pavellons per a la realització d’esports per a adults en les modalitats de manteniment físic, gimnàstica correctiva, balls de saló, pilates, defensa personal, aerobic i zumba. «Els monitors de cada activitat ja s’han posat en contacte amb els abonats per a sol·licitar que els informen de qui està interessat en participar, per tal de controlar el límit d’aforament del 30% i organitzar els grups de treball», ha manifestat el regidor d’Esports Pedro Aldavero.

D’altra banda, l’obertura de les piscines municipals, tant per a ús esportiu com recreatiu, encara haurà d’esperar alguns dies ja que s’habilitaran a partir del proper 15 de juny. Es continua treballant en el condicionament d’aquestes instal·lacions i en les mesures de control d’aforament i de compliment de les normes bàsiques de protecció sanitària emeses pel Ministeri de Sanitat. No obstant, el gimnàs del Poliesportiu Les Pereres encara no té prevista la seua obertura degut a les característiques del mateix.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí