Patxi López participa en la celebració dels 100 anys de la constitució de la Societat Obrera de Quatretonda

0
1329
Imatge de l'acte del PSPV celebrat a Quatretonda

El dirigent del PSOE va compartir una jornada de germanor amb alcaldes i militants de la comarca de la Vall d’Albaida

Patxi López, qui va ser Lehendakari d’Euskadi i breument també president del Congrés dels Diputats, va visitar este diumenge Quatretonda per participar en els 100 anys de la constitució de la Societat Obrera de la localitat.

En la visita es va fer un acte oficial així com un dinar de germanor del partit en el que van estar presents la gran majoria de dirigents socialiestes de la comarca i alcaldes, com el secretari general de la Vall d’Albaida i alcalde de Castelló de Rugat, Antonio Esquinas, o el president de la Mancomunitat i alcalde de la Pobla del Duc, Vicent gomar.

Durant la seua intervenció el secretari de Política Federal del PSOE i diputat al congrés va afirmarque hi ha «consensos» en el Congrés dels Diputats per a «acabar amb les qüestions més retrògrades» de la denominada Llei Mordassa que «ja hi havia abans» del canvi de govern i que «es tornaran a posar damunt de la taula» per a acabar amb «les retallades de drets i llibertats a la ciutadania espanyola».

Així mateix, López va defensar la reforma constitucional, que és alguna cosa que els socialistes «defensen des de fa molt temps», encara que ha assenyalat que «necessita consensos, acords i un diagnòstic precís del que cal canviar».

«Que ningú espere que es canvie de la nit al dia, perquè el que cal cercar és el consens i l’enteniment amb els diferents», ha indicat López, qui ha indicat que els socialistes van engegar la comissió territorial per a «veure que cal modificar per a arreglar els problemes territorials». Quant al nou govern, López va afirmar que la seua sola constitució «ha retornat l’esperança a milions i milions d’espanyols i espanyoles», alguna cosa que, ha assenyalat «es nota en el carrer». «Hi ha un abans i un després», va dir sobre aquest canvi «radical respecte de les polítiques de la dreta, en benefici de la gent i especialment, dels quals pitjor ho estan passant».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí