Alzira organitza un Mig Any Faller amb passacarrer, mascletà, jocs infantils i macrodiscomòbil

0
1286
Alzira torna a celebrar el seu Mig Any Faller

El regidor de Festes Xavi Pérez ha apostat per un acte «amb una despesa sostenible sense renunciar a un acte potent i que porte la festa al carrer»

El proper 7 de setembre, segons han acordat les comissions falleres de la ciutat, se celebrarà a Alzira el Mig Any Faller.

Des de la Regidoria de Festes s’ha llançat una programació que concentra en un dia els actes commemoratius del mig any. A les 12 h de migdia les comissions falleres es trobaran a la plaça 1 de maig, des d’on es donarà eixida el passacarrer que recorrerà Alzira acompanyades de xaranga fins a arribar a la plaça Generalitat. A este mateix punt, la plaça Generalitat, tindrà lloc a les 14 h la mascletà a càrrec de Pirotecnia Valenciana, guanyadora del segon premi del concurs de mascletades de les falles 2019. Per als més menuts s’han programat jocs infantils a la plaça Major des de les 18h a les 21h. Els actes acabaran a les 23 h amb una macrodiscomòbil a la plaça Major, a càrrec de Rubén Simon.

Com en les passades edicions, l’Ajuntament espera una elevada implicació del món faller i de la ciutadania en general i anima a la participació. “Hem volgut fer un acte amb una despesa sostenible sense renunciar a un acte potent i que porte la festa al carrer” assegura el regidor de Festes, Xavi Pérez.

S’ha comptat amb l’estreta col·laboració de la Junta Local Fallera, encapçalada pel president Jaume Bohigues, i de les 35 comissions de la ciutat. Les quals fan possible este esdeveniment, que enguany arriba a la quarta edició.

Cal assenyalar que el Mig Any és el tret d’eixida a un mes de setembre ple d’actes fallers. El proper dia 13 de setembre a les 20 h tindrà lloc al Gran Teatre la tercera Gala Solidària de música i ball a benefici d’Aspanion, organitzada per la Junta Local Fallera amb la col·laboració de l’escola Art i Dansa. En esta edició podrem gaudir del musical «La Bella i la Bèstia».

“Es tracta d’una iniciativa que valorem molt positivament perquè, a banda de tindre un caràcter solidari i necessari per a esta associació que ajuda els xiquets malats de càncer i les seues famílies, posa en valor la cultura, la música i les arts” manifesta Pérez.

Les entrades ja estan a la venda a l’Acadèmia Art i Dansa al carrer del Sequier Jaume d’Olit, 15 i a les taquilles del Gran Teatre.

També en les pròximes setmanes, el 20 i 21 de setembre, tindrà lloc el nomenament de les Falleres Majors d’Alzira, Allba Carrió Martínez i Claudia Dolz Gil i el proper 19 d’octubre la seua proclamació al Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí