El partit de Jorge Rodríguez acusa al PSPV de la Vall d’Albaida de “embrutar la campanya”

0
402
Antonio Esquinas, secretari comarcal del PSPV, i Jorge Rodríguez

La reacció de la Vall ens Uneix es deu a les crítiques del PSPV de que el partit de l’alcalde d’Ontinyent tinga a membres de llistes d’ERC i un seguidor de Vox

Des de la Vall ens Uneix, el partit independent impulsat per Jorge Rodríguez, s’ha acusat al PSPV d'”embrutar la campanya”, apuntant directament a “la vella guàrdia” dels socialistes de la comarca. La reacció es produeix a la notícia publicada al diari Levante-EMV en la que des del PSPV es critica que el nou partit de Rodríguez hagen inclòs dins les seues llistes electorals a gent d’ERC, que es troba o ha estat en llistes electorals del partit independentista, així com també d’un seguidor de Vox.

estes crítiques, segons s’afirma des la Vall ens Uneix, es fruit de la “falta d’arguments” i de que “estan molt nerviosos”. Però a més apunten a la direcció autonòmica afegint que “des de València, els deuen d’haver exigit que facen alguna cosa per no perdre el diputat provincial, un diputat que pot ser clau per a fer-se amb la Presidència. Saben que el tenen perdut i per això actuen a la desesperada, amb mitges veritats i insults. Una llàstima”.

Amb tot manifesten que “nosaltres no anem a entrar al joc, no volem una campanya bruta, ni desqualificacions a altres forces polítiques. Volem confrontar idees i propostes perquè la gent està farta de picabaralles entre partits. De fet, que siga un partit nou el que haja de demanar calma, moderació i joc net a la vella guárdia del PSPV-PSOE de la Vall d’Albaida és tot un símptoma”.

Però en l’escrit de la Vall ens Uneix també apunten noms, i afirmen que “resulta sorprenent que un alcalde jove com Antonio Esquinas (també secretari general comarcal) siga qui haja de posar cara als atacs personals i polítics contra Jorge Rodríguez. I que alcaldes com Vicent Gomar, Diego Ibáñez, Pepe Descals, Joan Chornet o Pepe Ferre, per posar alguna exemples, secunden i avalen aquesta forma d’actuar barroera i pròpia d’antics règims on s’assenyalava i es condemnava a les persones per pensar diferent. Era precís? Pensem que no”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent inaugura una Oficina d’Economia Verda per facilitar l’estalvi energètic i econòmic a la ciutadania

Conclouen des de la Vall ens Uneix que “seguirem amb la nostra tasca d’explicar, de proposar, de fer una campanya sincera i neta, sense atacs a les demés forces polítiques. Només demanem això: una campanya neta. Encara s’està a temps”.

Reaccions

Davant estes crítiques des del PSPV de Bocairent s’ha demanat que es retire de l’escrit el nom de l’alcalde socialista de la localitat, Josep-Vicent Ferre. Afirmen així des de l’agrupació local que Ferre “ha estat sempre al marge de disputes internes i l’únic que ha fet és treballar incansablement per Bocairent durant 12 anys. A més, ell representa justament el model contrari de política que suposadament denuncieu, així que no permetrem que ni vosaltres ni ningú embrute el seu nom”.

També ha reaccionat davant este comunicat i davant la notícia publicada l’alcalde socialista d’Atzeneta d’Albaida, Pepe Descals, qui assegurava que “no esta d’acord en el comunicat del pspv de La Vall. Mai he dubtat de l’honradesa de Jorge Rodriguez i de les persones que estan en ell. I del treball que han fet durant 15 anys per este partit”.

En el mateix sentit s’ha expressat l’alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar, qui afirmava estar d’acord amb Descals i que “hi ha límits que no cal passar”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here