Pares d’alumnes d’infantil del CRA de Bèlgida es manifestaran demà per falta de professorat

0
972
CRA Castell Carbonera
Els xiquets de P4 i P5 no tenen l'atenció adequada

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de Bèlgida Centre Rural Agrupat Castell Carbonera es manifestarà demà a les 9,20h per demanar a la Conselleria que destine el professor que cal per a dos cursos d’infantil perquè «ara per ara no estan atesos degudament» s’afirma des de l’AMPA. Els 16 xiquets de 4 i 5 anys del col·legi tenen ara una professora de suport del CRA que compren també a les poblacions d’Otos i Beniatjar però que «no s’estan complint els objectius que marca conselleria» apunten els pares.

Estos xiquets de P4 i P5 del CRA Castell de Carbonera tenen un professor destinat que l’any passat, després del primer mes de curs es va donar de baixa i el va haver de suplir un altre professor. No obstant ha començat novament el curs i el professor s’ha tornat a donar de baixa, però esta vegada sense arribar a donar cap classe. L’AMPA afirma que la conselleria d’Educació els mantenen «contínuament informats», i que els han dit que s’ha iniciat un procés contenciós-administratiu, però que la sol·lució definitiva «no arribarà en tres mesos».

Així els pares afirmen estar «preocupats» perquè «no es compleixen els objectius educatius, els xiquets no tenen llibres i sols treballen amb fitxes, necessitem que hi haja una solució immediata perquè els xiquets no poden continuar amb una atenció tan escassa». L’AMPA apunta a més que el col·legi està considerat «d’especial dificultat» per la qual cosa lamenten que «la falta d’atenció adequada la noten ja els xiquets i es pot ressentir la seua educació».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí