Parc Sagunt ven per 1,74 milions una nova parcel·la a una empresa del sector alimentari

0
1629
Parc Sagunt.

Amb la comercialització d’aquesta parcel·la, la superfície del parc que ja està adjudicada aconsegueix el 78% del total, quedant disponibles uns 400.000 metres quadrats

El consell d’administració de Parc Sagunt que s’ha celebrat aquest divendres ha acordat adjudicar per 1,74 milions la parcel·la I 1.4, que compta amb un total de 16.932 metres quadrats, a una empresa del sector alimentari.

Amb la comercialització d’aquesta parcel·la, la superfície del parc que ja està adjudicada aconsegueix el 78% del total, de manera que únicament queden disponibles uns 400.000 metres quadrats.

La secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament de la Conselleria d’Hisenda i presidenta de Parc Sagunt, María José Mira, i la secretària autonòmica d’Economia Sostenible, Sectors Productius i Comerç i consellera delegada de Parc Sagunt, Blanca Marín, han coincidit a subratllar que la venda d’aquesta parcel·la «evidencia l’enlairament de Parc Sagunt, que s’ha convertit en un centre de referència i en un pol d’atracció, d’inversió i de generació d’ocupació».

«Les parcel·les que encara ens queden disponibles ens permetran atendre les necessitats de sòl productiu per a noves inversions que puguen tindre interés a estar presents en aquest emplaçament. Hui precisament hem adjudicat la redacció de l’estudi per a l’ampliació de Parc Sagunt que ens permeta disposar en un termini raonable de temps d’un sòl industrial de qualitat per a atendre i acollir aquelles empreses que pogueren tindre interés a situar-se en aquesta zona. La finalitat de totes les actuacions que estem desenvolupant al parc és generar activitat econòmica i, sobretot i fonamentalment, crear ocupació», ha explicat Blanca Marín.

Expansió de Parc Sagunt

En la reunió del consell d’administració s’ha adjudicat també la redacció de l’estudi de viabilitat tècnica, econòmica, ambiental, jurídica i urbanística sobre l’ampliació de Parc Sagunt. L’estudi es realitzarà en un termini de 2 mesos i permetrà disposar de la informació necessària per a posar en marxa el nou projecte d’ampliació a uns terrenys annexos amb una superfície aproximada de 600.000 metres quadrats.

Així mateix, el consell d’administració ha adjudicat la redacció de la modificació del projecte de jardineria i integració paisatgística resultant adjudicatària la mateixa empresa d’arquitectura i enginyeria que havia realitzat el projecte original.

Finalment, també s’ha aprovat una sol·licitud de València Plataforma Intermodal i Logística S.A. (VPI), filial del Port de València, perquè el control i la supervisió del compliment dels condicionants de la venda de la seua parcel·la en Parc Sagunt es duga a terme pel consell d’administració del parc, la qual cosa facilitarà i agilitarà el procés d’interlocució i de comercialització.

Segons la secretària autonòmica de Model Econòmic, María José Mira, «Parc Sagunt ha aconseguit enlairar després d’anys de paràlisis, de manera que aquest projecte empresarial i logístic s’ha consolidat en un punt neuràlgic de producció i negoci en el centre de l’Arc Mediterrani, que pot aprofitar tot l’encreuament d’infraestructures de transport que té la zona».

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí