Parc Sagunt liquida 12 milions d’euros en prèstecs que tenia pendents

0
1184
Consell d'Administració de Parc Sagunt

La societat devia 6 milions a la Generalitat i altres 6 milions a la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI)

El complex empresarial Parc Sagunt ha amortitzat tots els seus préstecs amb els seus socis en liquidar el deute de 12 milions que tenia pendent, dels quals 6 milions corresponien a la Generalitat i altres 6 milions a la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI), organisme públic dependent del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques. D’aquesta forma, Parc Sagunt inicia ara una nova fase de consolidació de l’activitat i de reforçament del seu paper com a palanca del creixement econòmic a la Comunitat Valenciana.

«La clau per a posar a zero el comptador del deute de Parc Sagunt radica en els diners que ha vingut entrant en la societat en els últims mesos provinent de la venda i lloguer de parcel·les, la qual cosa ha permès a la societat sanejar els seus comptes i deixar de pagar a més els costos financers associats a aquest deute», ha explicat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira.

Precisament, aquest dijous el Consell d’Administració de Parc Sagunt ha adjudicat la venda d’una nova parcel·la, la I1-1.1, a l’empresa Maderas Castillo per import d’1,5 milions d’euros. Així mateix, l’empresa Crown Packaging Manufacturings, S.L.O., dedicada a la fabricació d’envasos i embalatges, ha exercit la seua opció a compra de la parcel·la I1-7.1, per 4,97 milions, en la qual estava en dret de superfície; mentre que Inmoarnedo ha fet el propi amb la parcel·la I1-7.2, per valor de 2,81 milions.

«Durant anys, Parc Sagunt ha sigut un pou sense fons en el qual es van enterrar milions d’euros per la mala gestió de l’anterior Executiu, però ara hem aconseguit rellançar el projecte i a més convertir-ho en una àrea industrial i logística referent a Europa, que ha començat ja a generar beneficis per a la societat valenciana», ha assenyalat Maria José Mira.

Per a la secretària autonòmica, «el desig del Consell és donar suport a tota actuació que espente a la Comunitat Valenciana cap a la millora de la competitivitat i l’especialització del nostre teixit productiu, i Parc Sagunt constitueix la millor mostra d’açò».

«Aquest projecte, que ens trobem a la vora de la fallida, s’ha convertit en una fita empresarial i està cridat a ser un dels grans centres logístics, donada la seua posició privilegiada en el centre de l’Arc Mediterrani», ha explicat María José Mira.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí