Parc Sagunt I tanca la legislatura amb pràcticament la totalitat del seu territori adquirit per empreses

0
651

Quico Fernández: “Sagunt és un referent d’industrialització al País Valencià”

​​La venda de les últimes parcel·les a l’empresa valenciana Mercadona a Parc Sagunt I “culmina amb èxit la legislatura 2015-2019”, segons ha valorat l’alcalde de Sagunt en funcions, Quico Fernández. Estes parcel·les estan destinades a l’explotació industrial i logística per part de la companyia. En total, se supera el milió i mig de metres quadrats de sòl venut d’este parc empresarial.

L’alcalde ha destacat que l’impuls que se li ha donat a la industrialització del municipi és un referent per a tota la Comunitat Valenciana: “el nostre compromís amb la indústria ha sigut absolut, i la prova més evident és que un parc que no tenia pràcticament cap empresa, ara està ple i generarà milers de llocs de treball en els pròxims anys”.

L’alcalde s’ha mostrat satisfet amb el treball realitzat durant la legislatura, “al contrari del que algunes veus interessades plantegen”, i assenyala que es continuarà treballant perquè també s’amplie Parc Sagunt II, a pesar que, des de la Conselleria d’Infraestructures “se li està donant un ritme excessivament lent”. A més, també remarca que encara està per resoldre el problema de connexió amb la CV-309, que ha sigut “un incompliment flagrant per part del Govern”.​

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here