Parc Sagunt formalitza la venda de tres parcel·les a empreses per 3 milions

0
2942
Parc Sagunt.

Amb aquestes operacions se superen els 800.000 m² de sòl venut d’aquest parc empresarial, que finalitza el 13 de desembre el termini de presentació d’ofertes

El parc empresarial Parc Sagunt ha formalitzat la venda de tres parcel·les a les empreses Gourmet Potato, Ecologia i Protecció Agrícola i Inmo Arnedo, per un import proper als tres milions d’euros.

Amb aquestes operacions se superen els 800.000 m² de sòl venut d’aquest parc empresarial, que finalitza el 13 de desembre el termini de presentació d’ofertes de licitació de 14 parcel·les d’ús industrial i logístic d’entre 8.500 i 50.000 m².

Les empreses que han adquirit les parcel·les són la indústria de l’alimentació Gourmet Potato, amb un terreny de 16.100 m²; i Ecologia i Protecció Agrícola, de base tecnològica, dedicada al desenvolupament i fabricació de productes fitosanitaris basats en tècniques de control biorracional de plagues, que ha adquirit una parcel·la de 8.348 m².

L’altra parcel·la ha sigut adquirida per Inmo Arnedo, de transport logístic, que pagarà un cànon mensual de dret de superfície a 35 anys amb opció de compra per una parcel·la de 31.618 m².

La primera fase de Parc Sagunt compta amb més de 3 milions de metres quadrats gestionats per una societat conjunta del Govern i la Generalitat per al desenvolupament integral i sostingut del parc.

Esta venda de parcel·les se suma a la venda de tres parcel·les mes el passat mes d’octbre per 2,2 milions, així com també les més destacades venudes a Mercadona per 24,3 milions, sumant així entre totes gairebé 30 milions d’euros.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí