Parc Sagunt adjudica una nova parcel·la per un import de més de 880.000 euros

0
2361
Plànol de l'extensió de Parc Sagunt II.

Es tracta d’un solar de 8.550 metres quadrats venut a Inmo-Arnedo S.L.O, per la qual cosa ja s’han adquirit 1.323.219 metres quadrats de sòl de Parc Sagunt II

El consell d’administració de Parc Sagunt ha aprovat aquest dijous per unanimitat l’adjudicació de la parcel·la I-10.3., amb una superfície de 8.550 metres quadrats per un import de 880.650 euros més IVA, amb el que se superen ja els 1.854.000 m² de sòl venut d’aquest parc empresarial, la qual cosa suposa que més del 94,3% de la superfície total del parc ja està adjudicada.

La parcel·la I-10.3 ha sigut adjudicada a l’empresa Inmo-Arnedo s.l.o per a la implantació d’una nova nau logística de més de 20.000 m² en sumar-la a les parcel·les confrontants, la inversió total de les quals al parc logístic ronda els 6 milions d’euros i que generarà més de 20 llocs de treball de nova creació.

«Parc Sagunt s’ha consolidat com una oportunitat excepcional per a les companyies. Les empreses han vist ràpidament les possibilitats que s’obrin en estar situades en ell, ja que està vertebrat per importants infraestructures viàries i ferroviàries que afavoreixen la intermodalitat amb el port de Sagunt», ha indicat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament i presidenta de Parc Sagunt, María José Mira.

El consell d’administració de Parc Sagunt té previst traure un nou plegue comercialització de les parcel·les que queden per vendre, que ocupen una superfície d’al voltant de 105.894 metres quadrats i que suposen a penes el 5,7% del sòl del parc.

Parc Sagunt II

En paral·lel a aquest procés per a acabar de vendre totes parcel·les de la fase I de Parc Sagunt, des del consell d’administració continuen les accions per a l’adquisició del sòl de la segona fase del parc, Parc Sagunt II, la qual cosa suposa la compra d’una superfície de 5.600.000 metres quadrats.

Sobre aquest tema, el consell d’administració està concloent el procés de compravenda directa de les parcel·les a través d’acords privats amb els propietaris, la qual cosa ha permés adquirir més d’1.323.219 metres quadrats, un 24% de tota la superfície, garantint el ràpid pagament i preus competitius abans de publicar-se el Projecte d’Expropiació.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí