Parc Sagunt adjudica la venda de tres noves parcel·les per valor de 2,25 milions

0
2505
L'empresa Crown Holdings és una de les noves multinacionals que arribaran a Sagunt

D’una altra banda el parc empresarial també autoritza a València Plataforma Intermodal perquè aliene la parcel·la Z-1

El consell d’administració de Parc Sagunt reunit ha acordat adjudicar la venda de tres noves parcel·les d’aquest parc empresarial, que sumen prop de 23.000 metres quadrats de sòl industrial, per un import de 2.246.123 euros, i ha aprovat també autoritzar a València Plataforma Intermodal (VPI) perquè aliene la parcel·la Z-1, possibilitat que estava prevista en l’escriptura de compravenda.

En concret, a l’empresa Crown Packaging Manufacturins, S. L. O., dedicada a la fabricació d’envasos i embalatges, se li ha adjudicat la parcel·la I-7.3, que té una superfície total de 8.001 metres quadrats i un valor de venda de 776.520 euros.

D’altra banda, la Companyia Logística Acotral SA, capdavantera en el sector del transport nacional i internacional de mercaderies, serà qui compre la parcel·la I-2.5, de 6.500 metres quadrats, per valor de 643.103,43 euros. Cal destacar que Acotral és un important interproveedor de Mercadona, per la qual cosa la seua ubicació en aquest centre logístic ve determinat pel denominat efecte arrossegament, perquè cal recordar que Mercadona va ser la primera companyia a adquirir una parcel·la en aquest polígon empresarial, la venda del qual ja està formalitzada, i a més amb posterioritat se li han adjudicats altres tres parcel·les.

«L’aposta de Mercadona per Parc Sagunt ha sigut essencial per a l’enlairament d’aquest parc empresarial, que va a convertir-se en un centre logístic de referència per a tot el sud d’Europa donada la seua excel·lent ubicació, en el centre de l’Arc Mediterrani, la qual cosa li permet aprofitar un nus d’infraestructures de transport privilegiat», ha destacat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, María José Mira.

«No oblidem, a més, la importància que té Parc Sagunt per al desenvolupament de l’economia i la dinamització del mercat de treball tant de la comarca com del conjunt de la Comunitat Valenciana», ha afegit la secretària autonòmica.

La tercera de les parcel·les s’ha adjudicat a Ecològica i Protecció Agrícola, S.L., empresa espanyola de base tecnològica dedicada al desenvolupament i fabricació de productes fitosanitaris basats en tècniques de control de plagues. En aquesta ocasió es tracta de la parcel·la I.8.6, que compta amb una superfície de 8.348 metres quadrats i el valor dels quals de venda ascendeix a 826.500 euros.

«Gràcies a l’esforç de les diferents administracions, hem aconseguit posar fi a un projecte que va estar a la vora de la fallida i paralitzat durant set anys, però que ara va a convertir-se en referent per a tota Europa», ha explicat la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament.

Autorització per a l’alienació de la parcel·la Z-1

D’altra banda, el consell d’administració de Parc Sagunt ha aprovat en la reunió mantinguda autoritzar a la companyia València Plataforma Intermodal (VPI) perquè puga alienar la parcel·la Z-1, possibilitat que estava contemplada en la clàusula desena de l’escriptura de compravenda, sempre que es respectaren una sèrie de condicions.

Així, s’estableix que València Plataforma Intermodal ha de satisfer a Parc Empresarial Sagunt l’import íntegre del preu ajornat de la compravenda d’aquesta parcel·la, la Z-1, la superfície total de la qual és de 279.380 metres quadrats i que se situa al costat de la parcel·la principal, la Z-2, adquirida per Mercadona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí