El Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Vall d’Albaida, registrat com a Centre de Formació per a l’Ocupació

0
404
S'han hagut d'invertir 10.000 euros en material informàtic

El parc de la Vall d’Albaida expedirà certificats en interpretació i educació ambiental i instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

El Parc d’Educació Vial i Ambiental de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida podrà expedir certificats de professionalitat gràcies a l’homologació de les seues aulesen les especialitats d’interpretació i educació ambiental i la d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Fins ara, aquells que passaven pels programes de formació que ofeix la Societat de Promoció de la Vall d’Albaida (SOPROVA) rebien certificat d’aprofitament.

Per a obtenir l’homologació s’ha invertit 10.000 euros de fons propis en equipament informàtic, pissarres digitals, bancs de treball o l’eliminació de barreres arquitectòniques entre d’altres. Com valora el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, “es tracta d’una important inversió que permetrà millorar l’ocupabilitat de les persones que formem, però també eixamplar l’oferta formativa”.

Per això, SOPROVA ja treballa en detectar els perfils professionals més demandats a la comarca per tal d’oferir una formació adaptada a la realitat del mercat laboral. L’homologació regula l’equipament i els espais de formació amb el qual han de comptar les especialitats, però també la formació del personal docent encarregat d’impartir les matèries o el nivell d’estudis exigible als beneficiaris i convertix el Parc d’Educació Vial i Ambiental en Centre de Formació Professional per a l’Ocupació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here