El nou parc comercial de Sagunt preveu 1.200 llocs de treball amb un espai que inverteix 90 milions

0
1579
Imatge de les obres del parc comercial de Sagunt

Vidanova Parc inclourà 36 firmes, preveu obrir la primera tenda abans de l’estiu i el centre estaria complet al mes de setembre

36 grans firmes, 90 milions d’euros d’inversió i 1.200 llocs de treball, segons l’empresa, són algunes de les xifres més importants de Vidanova Parc, la nova zona comercial de Sagunt que estarà totalment oberta al setembre de 2018

El nou parc comercial de Sagunt obrirà la seua primera tenda abans de l’estiu que ve, i s’espera que el parc estiga funcionant íntegrament a la fi de setembre de 2018. Així l’han informat els responsables de Lar, empresa propietària del parc, als membres de la corporació municipal, que han visitat les obres.

Amb una inversió de 90 milions d’euros, el parc comptarà amb 36 grans firmes, moltes d’elles de gran reconeixement internacional. A més, suposarà la creació de 1.200 llocs de treball i s’espera que tinga 5 milions de visitants en el seu primer any i que la xifra arribe als 7 en els anys posteriors, quan s’haja consolidat, segons explicava José Antonio García, director de Promoción de Centros Comerciales de Lar.

Sobre l’ocupació, l’alcalde de Sagunt ha destacat que “ja estem treballant en convenis perquè la gran majoria d’eixos 1.200 llocs de treball els ocupen persones de Sagunt. Nosaltres volem que la immensa majoria siguen per als nostres ciutadans i ciutadanes, que ho necessiten i molt, perquè tenim persones desocupades, encara que les estadístiques de contractació estan situant-nos en un lloc preferent en referència a la recuperació”. Per açò, segons ha explicat, “els nostres veïns tenen un lloc en el qual apuntar-se en el xalet de Promoció Econòmica que està situat en l’Antic Sanatori, perquè, quan signem el conveni, tinguem una referència de totes les persones que estan disposades a treballar”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Juzgan al hombre que estafó 138.000 euros a agricultores de Riba-roja, Chulilla, Carcaixent y Alberic

Quico Fernández ha assegurat que Vidanova Parc és un dels grans projectes que s’han dut a terme en les últimes dècades a Sagunt, i manifesta que “reconeixem el treball que s’ha fet en anteriors legislatures, perquè, evidentment, no és un projecte que nasca fa dos anys, però vull agrair de manera molt especial el treball que s’està fent des del departament d’Urbanisme i d’Activitats, perquè jo crec que estan molt bé sintonitzats perquè prioritzen tots els projectes que suposen una inversió en economia productiva, tant en l’àmbit comercial com en l’industrial. Per a nosaltres els projectes que generen ocupació són absolutament prioritaris i, per tant, els tècnics que tenen està funció, i així s’està complint i ens ho estan traslladant els responsables dels parcs industrials, comercials i de les empreses”.

Algunes de les marques més reconegudes que ja han confirmat la seua instal·lació en Vidanova Parc són Leroy Merlín, que serà la primera en obrir, Decathlon, Más i Más, Conforama, Norauto, 9 sales dels cinemes Yelmo, que és la segona empresa de sales de cinema més important a nivell internacional, i un dels Urban Planet més grans d’Espanya. “Per tant, estem parlant d’un centre comercial com el qual té qualsevol gran capital o qualsevol gran ciutat, és a dir, este és un centre com el que s’està fent a Sevilla o com els que s’han fet a Barcelona o a Madrid. Un àmbit comercial que evidentment està a l’altura del que nosaltres volem que siga la nostra ciutat com un projecte de referència per a tota l’àrea no solament comarcal, sinó per a tota l’Horta Nord, per a l’Alt Palancia, la Plana Baixa, Terol… i crec que així l’han entès els inversors i nosaltres estem intentant que açò es concrete”, ha afirmat Fernández.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Conseller d'Economia Sostenible partidari de declarar la muntanya de Romeu Paratge Natural Muncicipal

L’alcalde també ha afirmat que “més enllà de l’ocupació, generarà molta riquesa, perquè suposa que, sent un referent comercial es retroalimente a l’àmbit del turisme i, per tant, hi haurà molta gent que vindrà a la nostra ciutat perquè tindrà una oferta integral. Sagunt s’equipararà amb altres ciutats que ja disposen d’esta oferta i, juntament amb altres projectes que estem presentant, van a suposar un motor de progrés de la ciutat, que evidentment ha d’anar compaginat amb altres sectors però que, sens dubte, podem ser una referència per a la zona entre València i Castelló. I també hem de destacar la connexió amb tota l’àrea de Terol”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here