Torna la Paralimpíada a Sagunt en la seua 10a edició

0
403
La jornada se celebrarà este 1 de desembre

A la iniciativa s’han sumat quatre clubs esportius locals i cinc associacions d’ajuda a persones amb diversitat funcional

El pròxim divendres, 1 de desembre, tindrà lloc la X Paralimpíada 2017 al Poliesportiu Municipal (internuclis). L’esdeveniment és una activitat organitzada per l’IES Jorge Juan i el departament d’Esports de l’Ajuntament de Sagunt. La finalitat d’esta paralimpíada és oferir una alternativa esportista a aquelles persones que tenen diversitat funcional i tenen dificultat a l’hora de practicar esport.

L’activitat començarà a les 11 hores al pavelló del poliesportiu, on es realitzarà una cerimònia d’obertura i una desfilada amb tots els participants de l’activitat. A les 11.15 hores es faran activitats rítmiques i després, a les 11.45, serà el torn dels esports i jocs populars adaptats. L’esdeveniment continuarà a les 12.45 amb carreres per a tots, on tots els participants de la paralimpíada podran competir. Ja al final de l’activitat, la cerimònia de cloenda serà a les 13.15 i, una hora més tard, es farà un dinar per a tots els participants.

L’esdeveniment promet tindre un gran nombre de participants, i és que els alumnes d’Avocam, CCE Sant Cristòfol, C.O. San Cristóbal, C.O. Socoltie i la Residencia Nuestros Hijos. A més, durant les activitats esportives els participants comptaran amb la companyia i ajuda de diversos clubs que han volgut col.laborar amb el projecte, com l’Atlético Saguntino, CD Acero, C. Balonmano Morvedre i C.B. Fertiberia Puerto Sagunto. Estos clubs aportaran els seus propis esportistes, a més de l’assistència d’altres esportistes professionals locals com l’atleta Laura Méndez, perquè els participants de les paralimpíades tinguen un exemple i un referent en el moment de la competició.

També es comptarà amb l’assistència, entre d’altres, del regidor d’Esports, Miguel Chover, qui supervisarà l’activitat. Es tracta d’una iniciativa que lluita per la inclusió social de la gent amb diversitat funcional i promou, a més d’una activitat esportiva sana, la solidaritat i l’esportivitat en un àmbit cada vegada més inclusiu com és l’esport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here