Paperetes equivocades de Ciudadanos a Alzira poden invalidar els seus vots en les eleccions municipals

0
784
Imatge d'una de les paperetes de Ciudadanos d'Alzira equivocades

Compromís ha anunciat que demanarà la nul·litat dels vots amb paperetes errònies que apareguen en el recompte, mentre el PP diu que ells no ho sol·licitaran

El logo i el nom del partit, Ciudadanos, i la localitat en la que es presenta, Alzira, estan bé, però els noms dels candidats que integren la llista en les eleccions municipals són els de la veïna localitat de Ciudadanos. Esta errada d’impremta podria suposar que s’invalidaren els vots dipositats amb estes paperetes durant el recompte en les eleccions locals de diumenge, una errada que no obstant ja ha estat advertida i posada en coneixement de la Junta Electoral de Zona perquè es pronuncie sobre la situació, però esta ha afirmat que no ho farà fins el moment de l’escrutini en cas de que arribe alguna papereta errònia.

L’error s’ha observat quan els veïns han començat a rebre per correu la publicitat electoral i les paperetes de la formació taronja, vegent així que no es corresponien amb els candidats d’Alzira. Este avançament permet advertir a aquells que vullguen votar al partit que es fixen i no usen la papereta errònia, i que comproven que dipositen en la urna la correcta.

Sobre la possible anul·lació dels vots amb paperetes errònies Compromís ha anunciat que sí que demanarà que s’invaliden si apareixen en el recompte, mentre el PP també s’ha posicionat en contra i ha dit que no ho farà; des del PSPV s’han mantingut al marge i han dit sols que actuaran segons el que indique la junta electoral de zona.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí