El Pacte Territorial de la Costera-Canal aborda el turisme rural amb els empresaris

0
1097
Imatge de la reunió d'empresaris del turisme amb el Pacte Territorial la Costera-Canal

En la trobadavan participar prop de 30 entitats de les comarques de la Costera i la Canals per a abordar la divulgació dels atractius del territori

Dimecres va tindre lloc en la Casa de La Cultura de Moixent la reunió convocada pel Pacte Territorial de la Costera-Canal per abordar el turisme rural de les comarques implicades. En la trobadavan participar prop de 30 entitats entre empreses, associacions, col·lectius, empreses turístiques, vinícoles, de restauració i allotjament, entre altres, de La Font de la Figuera, Moixent i Vallada.

En la reunió es van exposar les línies generals que s’implementaran en matèria de turisme rural i territorial, tenint com referent en comú la casuística: obtindre iniciatives sostenibles, pensades i adaptades a les tendències del mercat, amb la consegüent divulgació per diferents vies.

El projecte es va plasmar la necessitat de tres pilars fonamentals: ‘fer territori’, que es conega l’atractiu turístic de les dos comarques, no sols a nivell convencional, sinó com un objectiu que ens unisca com a territori, i que puga prosperar en marca pròpia interrelacionant-se entre sí.

Així mateix, des del Pacte Territorial Costera-Canal, es va brindar l’oportunitat a tots els assistents d’adherir-se al fòrum de participació que tindrà lloc a principis del mes de juliol per a conéixer l’evolució del projecte.

Des dels impulsors del Pacte s’ha destacat la “unanimitat” de tots els participants en tres aspectes: la creació de “marca” del territori, la possibilitat d’utilitzar fórmules cooperatives per a aquelles empreses més reduïdes i finalment, la necessitat de fer realitat en el temps la continuïtat d’este projecte.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here