Pablo Puig: «Qualsevol persona de La Font d’en Carròs que ens senta parlar, expressar-nos i treballar, acabarà contagiada de la nostra il·lusió»

0
1478
Pablo Puig, alcalde de La Font d'en Carròs.

«Aquell poble que em va vore nàixer i crèixer, on m’he educat, on viu gran part de la meua família i amics. Per a mi, el millor poble». Amb aquestes paraules, el candidat a l’Alcaldia dels Socialistes de La Font d’en Carròs, manifesta les emocions que té pel seu municipi i el que significa. Després de quatre anys al govern municipal d’alcalde fa un balanç «positiu» havent executat quasi el 100% del programa. És militant des de l’any 2007 i fa ara 12 que va entrar com a regidor municipal. Entre les prioritats del projecte socilista destaca «l’inici de les obres de l’escola nova, la remodelació de la Muralla i de la casa de Ferrer i Pastor».

Quin balanç fa de la seua primera legislatura com alcalde?
En línies generals, fem un balanç positiu, des de l’equip de govern hem intentat treballar des del primer dia per intentar complir el programa electoral, que va ser el nostre compromís amb el veïnat de La Font i que hem pogut executar quasi al 100%. És veritat que hem treballat en altres àrees, com puga ser patrimoni o fins i tot, l’adquisició de la vivenda de Ferrer i Pastor que no estava al programa electoral, però que crec que si tornarem al 2015 i contarem a la gent tot allò que hem fet, la gran part de la gent ens diria que no vivim en la realitat.

Membres de la llista.

Amb quina mesura es quedaria de les que ha pres?
Hem intentat no deixar cap àrea sense haver posat el toc del govern, però pels problemes que vàrem tindre des del primer estiu que vam entrar al Govern amb la legionela de l’escola, sens dubte seria l’àrea educativa, i concretament tot allò que ha envoltat, l’escola vella, el trasllat a les aules prefabricades i la licitació del nou centre escolar.

Des de quan pertany al Partit Socialista?
Sóc militant des de l’any 2007, ara fa 12 anys que vaig entrar com a regidor municipal, i el mateix any d’entrar com a regidor, vaig voler afiliar-me i formar part de la gran família socialista.

Quines són les primeres mesures que possarà en marxa els Socialistes de la Font?
Tenim tantes coses iniciades en esta legislatura que ara seria difícil nomenar-ne poques, però el que més clar tenim és que s’han d’iniciar les obres de l’escola nova, iniciar la remodelació de la Muralla i de la casa de Ferrer i Pastor.

Membres de la llista.

Com definiries el programa electoral?
Hem intentat fer un programa realista i que es puga complir durant els propers 4 anys. Nosaltres som molt prudents alhora de compromentre’ns amb les persones perquè ens agrada complir amb allò que diem. Amb totes les aportaciones que ens ha fet les diferents persones del poble sobre mancances que tenim i que creiem que podem incidir per millorar la vida del nostre veïnat, i que busquen el bé comú.

Com es presenten aquestes Eleccions Municipals 2019 a l’Ajuntament?
Nosaltres creiem que hem fet una bona gestió durant estos 4 anys i esperem que la gent ens recolze una altra vegada i ens reconega eixa feina tornant-nos a donar el seu suport majoritari el proper 26 de maig.

Què significa la Font d’en Carròs per a Pablo Puig?
Per a mi ho és tot. Aquell poble que em va vore nàixer i crèixer, on m’he educat, on viu gran part de la meua família i amics. Per a mi, el millor poble, tenim muntanya, un patrimoni verd envejable per qualsevol del municipis que ens envolta, tenim molta història i edificis patrimonials que contenen una part de la història dels nostres avantpassats i el que és el millor, la gent, les cabudes i cabuts que som oberts, acollidors i que com ens agrada dir «cabem en tots els llocs».

Com va a il·lusionar als veïns de la Font?
Per poder il·lusionar al veïnat, el primer és que un ha de tindre il·lusió, i jo, en tinc més que fa 4 anys. Amb mi hi ha un equip de 13 persones més, 6 repeteixen i 7 són noves incorporacions i transmeten eixa vitalitat i il·lusió per treballar pel nostre poble que, de segur, qualsevol persona que ens senta parlar, expressar-nos i treballar, acabarà contagiada de la nostra il·lusió.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí