Otos rep una subvenció de 25.500 € de Diputació per instal·lar plaques solars

0
6050
Instal·lació de plaques solars.

S’instal·laran en el sostre de l’escola municipal 72 mòduls fotovoltaics amb una potència de 30 KW

L’Ajuntament d’Otos rebrà una subvenció de 25.500 euros de la Diputació de València per a la instal·lació de plaques solars. Aquesta aposta per les energies renovables consisitran en la instal·lació en el sostre de l’escola municipal de 72 mòduls fotovoltaics amb una potència de 30 KW. Aquests subministraran electricitat a diferents edificis municipals: l’escola, la zona esportiva i part de l’enllumenat públic.

Està previst que en una posterior actuació ,es realitze altra inversió en aquest tipus de renovables per a poder dotar d’electricitat neta a la resta d’edificis municipals i també de l’enllumenat públic.

El projecte de les renovables preveu una despesa total de 30.000 €, dels quals 25.500€, són finançats per la Diputació de València i la resta l’assumeix l’Ajuntament.

Amb aquesta actuació, el consistori, a banda d’aconseguir un estalvi econòmic sobre la seua factura elèctrica, està contribuint a reduir emissions de CO2, principal responsable del canvi climàtic, a millorar l’autosuficiència energètica i a democratitzar l’energia.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí