Otos recupera després de quatre anys el seu autobús de línia amb Gandia

0
1404
Imatge de la localitat d'Otos

La Conselleria de Vertebració del Territori restableix el 30 d’octubre la línia de transport de viatgers i assumeix una obligació econòmica de 18.000 euros

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha restablit la línia de transport públic de viatgers que comunica Otos amb Gandia. El servei començarà el pròxim dia 30 d’octubre, segons ha anunciat el director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo. La mesura permet oferir un servei els dimarts i dijous laborals ‘a demanda’, amb una expedició a les 9:50 hores des d’Otos, en direcció a Gandia, i una altra de tornada a les 15:15 hores.

El funcionament d’aquest servei de transport de viatgers per carretera entre Castelló de Rugat i Gandia suposa «assumir una obligació econòmica per a la Generalitat d’aproximadament 18.000 euros anuals», segons ha assenyalat el director genera, fins que es liciten les noves concessions que donaran servei a l’àrea funcional de transport de la Safor. En el marc d’aquesta línia s’incorpora ara el servei a Otos.

Reivindicació veïnal

Amb l’engegada d’aquesta línia, la Conselleria dóna resposta a una reivindicació dels veïns d’aquest municipi «que portaven més de quatre anys sense transport públic des que es va deixar de donar servei per desatenció de l’anterior govern», ha explicat Domingo. En aquest punt ha recordat que la Conselleria ha recuperat també la línia de transport públic de viatgers per carretera entre les localitats de Castelló de Rugat i Gandia, donant servei als municipis de Montixelvo, Terrateig, Llocnou, i Rotova, així com a Rugat, Aielo de Rugat, Almiserat, Castellonet de la Conquesta, Alfauir, Beniatjar, Rafol de Salem i Salem, i que a partir d’ara donarà servei al municipi d’Otos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here