L’Orquestra Filharmònica de la UV torna a Ontinyent amb el Concert de Primavera

0
1092
Orquestra Filharemònica de la UV

El regidor de Cultura anima a adquirir les últimes localitats per a la interpretació de les Danses Eslaves d’Antonín Dvorák i la Simfonia Fantàstica d’Hèctor Berlioz

L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València tornarà aquest dissabte 5 de maig a Ontinyent amb el seu tradicional ‘Concert de Primavera’. Aquesta activitat, que està organitzat per la Fundació Campus Ontinyent, el Vicerectorat de Projecció Territorial i l’Ajuntament d’Ontinyent, començarà a les 20:00 hores i tindrà lloc al Teatre Echegaray.

La formació musical, dirigida per Hilari Garcia Gázquez, interpretarà les Danses Eslaves, opus 46, d’Antonín Dvorák i la Simfonia Fantàstica, opus 14, d’Hèctor Berlioz. Després del repartiment d’entrades entres els estudiants del Campus i la comunitat universitària, restant a la venda 84 localitats al preu de 5 euros que es podran adquirir en taquilla una hora abans de l’actuació. El regidor de Cultura, Àlex Borrell , ha animat a la ciutadania “a acudir i aprofitar les entrades que encara queden per a la venda en taquilla, ja que és una bona oportunitat per gaudir d’un interessant concert de la mà d’algunes de les millors joves promeses de la música d’orquestra valenciana”, destacava.

La Filarmónica de la UV fou creada l’any 1995 i té una plantilla formada majoritàriament per universitaris amb una edat mitjana de 20 anys. Durant els seus més de 20 anys d’història ha comptat amb la participació de més de 500 joves músics, molts dels quals en l’actualitat ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees.

Pel que fa al seu director, Hilari Garcia, ha dirigit diverses orquestres nacionals i internacionals com l’Orquesta Sinfónica de Albacete, l’Orquesta de Córdoba, l’Orquesta Filarmònica de la Universidad Nacional de México, la Symphony Orchestra RWCMD de Cardiff (Regne Unit), l’Orchestre Symphonique HEM Genève (Suïssa) o la Palestine Youth Orchestra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here