L’Orquestra i el Cor de la Lira Saguntina inicien el XIII Cicle de Música Sacra Sagunt in Excelsis

0
672
Sagunt torna a oferir el cicle de música sacra de cara a Setmana Santa

Dissabte 1 d’abril a les 20h oferiran un concert gratuït en l’auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt amb la interpretació del ‘Rèquiem’ de Fauré

L’Orquestra i el Cor de la Lira Saguntina inicien el XIII Cicle de Música Sacra Sagunt in Excelsis. La delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt i la Majoralia 2017 de la Confraria de la Puríssima Sang de Nostre Senyor Jesucrist organitzen un interessant programa de concerts públics, gratuïts i amb aforament limitat.

La presentació del Sagunt in Excelsis se celebra este dimecres 29 de març a les 19,30h, en l’Ermita de la Sang de Sagunt, a càrrec del director musical Francesc Gamón. Serà el dissabte 1 d’abril quan comence el concert inaugural encarregat a l’Orquestra i el Cor de la Lira Saguntina, que interpretarà el Rèquiem de Fauré, en l’Auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt a les 20h, dirigit per Pere Molina.

La segona sessió és a càrrec de l’Ensemble Gradualia amb Simón Andueza com a director, que interpretarà un concert sobre Missa Pro defunctis de Tomás Luis de Victoria, el dimarts 4 d’abril a les 20h en la Capella de la Residència Verge del Carme (carrer Emilio Llopis, 12 de Sagunt).

El 9 d’abril, Diumenge de Rams, tindrà lloc el tercer concert encarregat a l’Orquestra i el Cor Ad Libitum, que interpretaran el Rèquiem de Mozart amb Francesc Gamón com a director. Este tindrà lloc en l’Església de La Nostra Senyora del Bon Succés (carrer Sant Francesc, 38 de Sagunt) a les 20h.

El concert de clausura del Sagunt in Excelsis arribarà de la mà de Música Reservata, que interpretarà Officium Defunctorum de Tomás Luis de Victoria, el dimarts 11 d’abril a les 20h en l’Església d’El Salvador (carrer València, 15 de Sagunt).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  500 músicos valencianos pondrán ritmo a la 9ª edición del Carnaval Russafa celebrando la interculturalidad

Un any més l’Ajuntament de Sagunt col·labora en l’organització d’estos concerts per continuar la tradició i per la curiositat que genera entre la ciutadania este tipus de música. A més, des del Consistori es bolquen amb la celebració d’una festa com la Setmana Santa, reconeguda com d’Interès Turístic Nacional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here