L’oposició tomba un dictamen negatiu de la pedrera de Lafarge a Sagunt per la divisió del govern municipal

0
1735
Pedrera de Lafarge a Sagunt

PP, Ciudadanos i Iniciativa Porteña tomben el dictamen que aprovaven Compromís i ADN Morvedre per l’abstenció dels socis de govern de PSPV i EU

La divisió interna al govern municipal de Sagunt ha fet que la decisió del futur de la pedrera de Lafarge a la muntanya de Romeu de la ciutat quede absolutament en mans de la Generalitat Valenciana. La situació s’ha produït després que els regidors d’EU (4 regidors) i PSPV (3) s’absteniren en la votació en el ple sobre el dictamen desfavorable als plecs de la concessió de l’explotació de la pedrera, deixant així sols a Compromís (5) i ADN Morvedre (3), que van topar contra els vots de l’oposició PP (5), Iniciativa Porteña (3) i Ciudadanos (2).

Este dictamen elaborat pel departament municipal de Medi Ambient contenia un total de dotze objeccions als plecs relacionats amb la pròrroga de l’ocupació de la superfície d’extracció i la capacitat extractiva de l’empresa, una autorització que acaba a finals d’este 2017.

Esta decisió farà que la Generalitat Valenciana continue la tramitació de l’expedient d’Ocupació de Muntanya Pública OCM-V-003/2015 sense comptar amb el dictamen desfavorable sobre el plec de condicions de l’Ajuntament de Sagunt.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí