Ontinyent xifra en 250.000 euros l’estalvi aconseguit amb una execució «eficient» dels projectes d’obra

0
1262
Joan Sanchis, regidor d'Hisenda d'Ontinyent

Els diners estalviats es destinaran a reforçar les inversions i el manteniment d’espais públics

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent, en la seua última sessió, va aprovar una modificació de crèdit que reforça les inversions i manteniment d’espais publics gràcies a l’estalvi aconseguit en l’execució de projectes d’obra. El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, destacava que “la planificació i execució diligent” ha permès estalviar esta quantitat en les obres de reurbanització del carrer Pintor Segrelles i els enderrocs a l’antiga fàbrica de Revert on s’ubicarà el Museu Tèxtil, actuacions pressupostades inicialment en 402.000 i 254.000 euros, que finalment es van adjudicar per 277.000 i 130.000 euros iva inclòs, el que suposa un estalvi de 249.000 euros.

El regidor ha explicat que “en moltes ocasions, les administracions veuen incrementat pressupostos d’obres publiques que han adjudicat a la baixa i necessiten més diners dels que estaven previstos inicialment. Al cas d’Ontinyent podem dir que hi ha una planificació i execució diligent dels projectes, i els fruits son estos: un estalvi que ara ens permet reforçar la inversió pública en altres necessitats, que és allò que el ple ha aprovat ara”, assenyalava.

A estos quasi 250.000 euros se sumen altres estalvis d’adjudicació i sobrants d’altres inversions que modifiquen els terminis de les seues execucions, per arribar als 326.000 euros que s’aprovava en total a la modificació de crèdit que passava pel ple. Entre les actuacions a que es van a destinar estos diners, es troben el manteniment d’edificis i vies publiques (98.000 euros); les activitats de foment de la promoció econòmica a través del Consell Econòmic i Social (65.000 euros); l’adequació de la sala de lectura de Sant Rafel (50.000 euros); la realització de millores diverses al poliesportiu (35.000 euros); o les millores en mobiliari d’edificis i espais municipals (30.000 euros), entre d’altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí