Ontinyent trau a licitació per 2’5 milions d’euros la II Fase del Museu Tèxtil de la Comunitat 

0
11001

L’actuació ja va eixir a concurs per 1.610.075 euros iva inclòs, quedant desert degut sobretot a l’increment dels costos de les matèries primeres i subministraments.

La plataforma de contractacions de l’Estat ha publicat aquest divendres les bases per a la contractació de les obres del projecte de rehabilitació i ampliació de la II Fase del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a l’antiga fàbrica de Manuel Revert; i la creació d’un Centre de Formació aparellat, i que ix a concurs per 2.499.999 euros iva inclós.

L’actuació, que compta amb aportacions de la Diputació de València i dels fons europeus Feder del programa EDUSI, ja van eixir a concurs per 1.610.075 euros iva inclòs, quedant desert degut sobretot a l’increment dels costos de les matèries primeres i subministraments (zinc, ferro, vidre, carpinteria, etc) degut a la situació polític-econòmica internacional.

El termini de presentació d’ofertes s’obri ara i fins la mitjanit del 29 de juny, esperant-se que una volta adjudicades, i després de complir-se amb els termes i processos legals, s’espera que les obres puguen començar aquest estiu, bé al mes de juliol o bé a setembre, amb un termini d’execució global de 16 mesos per a l’obra en sí, mentre que les obres d’urbanització de l’entorn tindran un termini d’execució de 3 mesos.

L’actuació s’executarà en la nau més propera al riu Clariano, que junt a la nau ja construida tindrà ús com a espai expositiu i d’activitats. La nova edificació projectada, que estarà adjacent, serà destinada a un espai formatiu que podrà donar cabuda a iniciatives que suposen un impuls per al teixit econòmic de la zona.

El museu constarà de dues sales d’exposició i una cafeteria exterior sota el porxó. El centre de formació estarà compost per hall d’accés, paquet de lavabos masculins, femenins i un accessible, tres aules, un xicotet magatzem i un pati en planta baixa, mentre que la planta primera la constituiran una sala multiusos, dos despatxos, una sala de reunions, un paquet de lavabos femení i masculí i un pati on se situaran les instal·lacions.

L’actuació també adequarà l’espai exterior a l’entorn de l’edifici, creant una gran plaça exterior connectada amb la realitzada en la primera fase, concebent-se un recorregut exterior de comunicació entre els edificis del complex, el qual finalitza en un mirador amb vista cap al riu Clariano, dotant al complex d’un major valor paisatgístic.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí