Ontinyent trau a licitació la reforma del pavelló poliesportiu vell per 322.000 euros

0
1479
El regidor d'Esports, Óscar Borrell, al pavelló vell d'Ontinyent.

La intervenció està finançada amb els fons FEDER-EDUSI i inclou el canvi de sostre, finestres i lluminàries

L’Ajuntament d’Ontinyent ha tret a concurs públic per 321.596’14 euros el plec de condicions per a la reforma del pavelló vell del poliesportiu municipal. Es tracta d’una actuació finançada amb els fons europeus FEDER-EDUSI que inclou el canvi de sostre, finestres i lluminàries de la instal·lació, i que forma part de les accions previstes en 2021 pel Govern d’Ontinyent per assolir una ciutat més sana i sostenible.

El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que la intervenció, per a la que les empreses poden presentar ofertes fins al 18 de març, “es una actuació de gran calat a un edifici de mig segle d’antiguitat que encara conservava molts elements d’origen». Així, la substitució del sostre permetrà eliminar l’amiant i, juntament amb el canvi de portes i finestres, millorar el confort tèrmic de la instal·lació. Dins la mateixa línia d’estalvi i millora energètica es reformarà la instal·lació elèctrica de baixa tensió de l’edifici, substituint 18 luminàries de vapor de sodi per altres LED, i instal·lant un sistema de control remot amb regulació dels nivells d’enllumenat indicats a la normativa UNE per a entrenament i competició. El termini d’execució de l’obra una volta adjudicada serà de 6 mesos.

Borrell destacava la importància d’una intervenció “que és fruit de diversos anys de treball i que ens permet seguir avançant en les millores per a un aprofitament òptim del Poliesportiu, com les que estan acabant-se a la pista de tir amb arc, o les que hem fet a l’enllumenat de les pistes de tennis i a la climatització dels vestidors del camp de futbol 11”, recordava.

El regidor també posava de relleu que l’actuació al pavelló vell forma part de les accions previstes pel Govern d’Ontinyent en matèria mediambiental a executar amb els fons europeus FEDER obtinguts per l’Ajuntament dins el programa EDUSI per afavorir el medi ambient, l’eficiència

dels recursos i una economia baixa en carboni. En total, el programa EDUSI permetrà executar una inversió superior als 5 milions d’euros fins a l’any 2023 en diverses àrees de gestió, dels que el 49% (2’4 milions) es destinen a accions d’aquest tipus.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí