Ontinyent tindrà un dispositiu especial de seguretat i neteja en els seus Festejos Extraordinaris

0
4489
Un dels moments de la reunió

Es prestava especial atenció a actes com el Trasllat Extraordinari del Crist, tant pel que fa al recorregut i modificacions del trànsit i de l’estacionament.

L’Ajuntament d’Ontinyent prepara el dispositiu de seguretat i neteja per als propers dies dels Festejos Extraordinaris que es fan enguany enlloc de les Festes de Moros i Cristians.

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de coordinació a la qual participaven els regidors i regidores de Festes (Angels Muñoz), Parcs i Jardins i Medi Ambient (Sayo Gandia), Serveis Municipals (Manuel Cuesta) i Policia Local i Seguretat (Pepe Gandia), així com representants de la Policia Nacional, Protecció Civil i tècnics municipals.

Es prestava especial atenció a actes com el Trasllat Extraordinari del Crist, tant pel que fa al recorregut i modificacions del trànsit i de l’estacionament; i també altres aspectes com la dotació de contenidors mòbils en els espais de concerts, la neteja d’estos espais, i la seguretat tant dels mateixos com dels seus voltants, amb un reforç extraordinari d’agents de la Policia Local i dels efectius de Protecció Civil.

A la reunió s’han repassat tots els actes que es portaran a terme durant estos dies, revisant els possibles problemes que poden sorgir. Angels Muñoz feia una crida “a gaudir de les activitats d’estos dies respectant tant la normativa anticovid com les indicacions relatives a la circulació de vianants i vehicles, a més d’una actitud cívica tant en l’ús de papereres i contenidors com en la convivència entre les persones”.

Entre els aspectes relatius al trànsit i l’estacionament, a la reunió es confirmava que de dijous 19 d’agost a dissabte 21 d’agost, tots dos inclosos, i amb motiu de les actuacions musicals que tindran lloc a l’Esplanada de Tortosa i Delgado, quedarà prohibit l’accés des del pàrking del Carrer Major. Així mateix, estos dies quedarà prohibit l’estacionament a tota la Plaça de Baix.

Dissabte 21 d’agost, i amb motiu del Trasllat Extraordinari del Santíssim Crist de l’Agonia, quedarà prohibit l’estacionament a la part esquerra en sentit de la circulació del Carrer Doctor Flèming, i també a la part dreta de l’Avinguda Francisco Cerdà en el tram entre els encreuaments amb els Carrers Dos de Maig i José Simó Marín.

A més a més, es prohibirà la circulació de vehicles abans i durant l’acte, el temps necessari  per a una correcta i ordenada preparació de les vies per on transcorrerà el mateix.

Finalment, diumenge, 22 d’agost, i amb motiu també dels espectacles previstos per la vesprada i nit a la zona d’aparcament de Paduana, quedarà prohibit l’estacionament a la mateixa. Les prohibicions d’estacionament i talls de trànsit estaran degudament senyalitzats per la Policia Local, que queda facultada per a modificar la senyalització, en cas necessari, per al normal desenvolupament dels actes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí