Ontinyent tindrà un autocine per a 100 vehicles per veure pel·lícules durant la pandèmia de coronavirus

0
2583
L'autocine d'Ontinyent entra en funcionament

L’Ajuntament, l’Associació Veïnal de Sant Josep i el Cine Club Utiye impulsen la iniciativa que substitueix el ‘Cinema a la Fresca’ i que es farà al pàrking adjacent al CEIP Martínez Valls

Ontinyent comptarà enguany amb un autocine al pàrking adjacent al Col·legi Públic Martínez Valls. Es tracta d’una iniciativa conjunta de l’Ajuntament, l’Associació Veïnal del barri de Sant Josep i el Cine Club Utiye, que, segons explicava el regidor de Cultura, Àlex Borrell, substituirà el ‘Cinema a la Fresca’ que es venia oferint en estiu a la pista coberta del CEIP Vicent Gironés “i que ens permetrà gaudir del cinema en òptimes condicions de seguretat i de manera adaptada a la situació que estem vivint amb el Covid-19”.

En concret, s’han previst inicialment 4 sessions per als dijous 9, 16, 23 i 30 de juliol, sempre a les 22:00 hores, tot i que els vehicles hauran d’acudir a les 21:30 per tal d’organitzar la seua col·locació. Es comptarà amb una pantalla de 7 metres d’alt per 5 d’ample, a una alçada de 3 metres, front la qual hi haurà espai per a 100 cotxes, repartits amb la separació necessària entre ells. El so de la pel·lícula arribarà a través dels receptors de ràdio dels vehicles o dispositius que es porten dins d’ells. L’accés i eixida al recinte es farà per llocs diferenciats, baix la supervisió de la Policia Local.

Tot i que encara no està definida la programació, Àlex Borrell explicava que donades les característiques i horari d’estes projeccions, s’apostarà per cinema enfocat a un públic major d’edat, de caràcter comercial i amb títols actuals. Les entrades es vendran presencialment per part de l’Associació Veïnal del barri prenent les corresponents mesures de seguretat. El preu serà de 5 euros per vehicle, independentment de la xifra d’ocupants.

Borrell, que visitava hui l’espai on s’ubicarà l’autocine junt al tresorer de l’Associació Veïnal de Sant Josep, José Urenya, explicava que “va a ser una bona oportunitat per retrobar-nos amb el cinema i amb una manera diferent de consumir-lo, que té els seus atractius però sobretot garanteix un nivell de seguretat molt alt per poder gaudir-lo amb tranquil·litat, ja que es pot evitar tenir cap contacte amb la resta de persones usuàries», destacava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí