Ontinyent tanca amb bon oratge la seua Fira del 600 aniversari


0
1096
La fira d'Ontinyent s'ha desenvolupat al llarg de dos caps de setmana

Un multitudinari espectacle de carrer va donar pas a un segon cap de setmana de Fira amb festa, diversió, gastronomia, comerç i Firauto

Ontinyent tancava amb bon oratge aquest cap de setmana les activitats de la seua Fira del 600 aniversari. Després que s’ajornaren algunes de les activitats previstes per al primer cap de setmana, el passat divendres va tindre lloc un multitudinari espectacle de carrer que va donar pas un intens cap de setmana de festa, diversió, gastronomia, el nou espai per al comerç local i la fira de l’automòbil Firauto.

L’espectacle inaugural va comptar amb la participació de diferents ballets de la ciutat acompanyats de música “dixie» en directe. La regidora-coordinadora de la Comissió Organitzadora de la Fira, Sayo Gandia, ha agraït “la implicació de tota la ciutadania d’Ontinyent en esta edició que ha volgut implicar tots els sectors econòmics i socials perquè la Fira siga molt més que un referent d’atraccions”, explicava.

Les 40 atraccions han estat acompanyades estos dies per parades de productes gastronòmics i d’artesania, així com d’un espai propi per al comerç local, el qual ha comptat amb un espai propi per primera vegada per mostrar totes les possibilitats que la ciutat pot oferir tant als veïns i visitants. Tota esta oferta, s’ha completat amb la presència del motor en la seua sisena edició de la Fira d’automoció que ha disposat de més de 3.500 metres d’exposició on mostrar vehicles d’ocasió i les últimes novetats. Hui dilluns, els xiquets i xiquetes tenen encara una última oportunitat per gaudir de les atraccions mecàniques amb preus populars. Esta iniciativa impulsada pels firers és una tradició del segon cap de setmana de Fira, que davant l’episodi de pluja viscut l’anterior setmana els firers es van veure obligats a posposar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here