Ontinyent supera les 160 sol·licituds al seu pla d’ajudes als autònoms, pimes i micropimes afectats per la COVID-19

0
423
Pablo Úbeda

Pablo Úbeda anima a presentar-se fins dimecres a la convocatòria que permet cobrir despeses com lloguer, hipoteca, telecomunicacions, aigua o electricitat

El Pla d’Ajudes per a per a autònoms, pimes i micropimes de la ciutat afectats pel Covid-19 posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent ha arribat a les 164 sol·licituds, a falta de 5 dies per a que concloga el termini de presentació de les mateixes. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que es tracta d’una acció inclosa al pla de dinamització econòmica “Tornem Junts”, que contempla ajudes per import de fins a 1000 euros per cobrir despeses generades als mesos d’abril a juny a establiments, autònoms, micropimes i pimes que desenvolupen la seua activitat econòmica a Ontinyent, i que o bé es van veure obligats a tancar pel Real Decret del Govern d’Espanya; o bé van reduir el volum de la seua facturació en almenys un 50%.

Úbeda destacava que amb aquesta línia d’ajudes “des del Govern d’Ontinyent, amb el pla Tornem Junts, volem ajudar als diferents sectors econòmics a recuperar l’activitat econòmica després de l’Estat d’Alarma per la COVID-19 i comptar amb un recolzament en aquest període d’incertesa que estem vivint amb la pandèmia. En aquest cas, animem a autònoms, pimes i micropimes a aprofitar estes ajudes i presentar les seues sol·licituds abans de la finalització del termini el proper dimecres”, recordava. Les ajudes permetran cobrir una ampla casuística de despeses, que inclouen lloguer o hipoteca del local on es realitza l’activitat; subministrament elèctric; aigua; telecomunicacions; part proporcional de la quota dels tributs municipals i de les assegurances vinculades al local; despeses dels préstecs, “leasing” o “renting” de vehicles d’empresa; o despeses en serveis d’assessoria.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  La Diputació invertirà 10,5 milions a la Vall d'Albaida en 2018

Les ajudes podran arribar a cobrir fins al 100% de les despeses indicades i podran ser de fins a 1.000 euros per persona beneficiària, i seran compatibles amb les que puguen atorgar altres administracions. Les sol·licituds de subvencions es poden presentaran pel Registre General d’Entrada o per la seu electrònica de l’Ajuntament fins al 15 de juliol de 2020, podent ampliar-se la informació a la web municipal www.ontinyent.es.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here