Ontinyent sondeja l’interés d’instal·lar fibra òptica al centre històric de la ciutat

0
390
La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González.

La iniciativa de la regidoria de Participació Ciutadana recull opinions del veïnat del Poble Nou, el Carrer Major i La Vila, per tal d’animar a empreses que l’instal·len

L’Ajuntament d’Ontinyent ha encetat esta setmana un sondeig ciutadà sobre interès en la instal·lació de fibra òptica al centre històric, per tal d’animar a les empreses a efectuar-la. Es tracta d’una iniciativa de la regidoria de Participació Ciutadana, la responsable de la qual, Virtudes González, explicava que “es tracta d’un sondeig únicament amb caràcter informatiu, que supose a les empreses un aval per posar en marxa la instal·lació. La dotació de fibra òptica evidentment no depèn de l’Ajuntament, però si que podem donar suport a esta demanda ciutadana fent gestions com aquesta”, manifestava.

El sondeig està efectuant-se entre el veïnat de les zones de Poble Nou, La Vila i el Carrer Major, amb la difusió de cartelleria on s’insta a les persones interessades en contractar el servei de fibra òptica a telefonar o enviar un missatge de whastapp al telèfon 634.79.88.94, o un correu electrònic a fibraontinyent@gmail.com, indicant el nom i cognoms de la persona i adreça del seu domicili. Els missatges es podran enviar fins al proper 10 de març per les vies assenyalades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here