Ontinyent sol·licitarà 600.000 euros a l’IVACE per seguir modernitzant els polígons industrials

0
1375
Polígon industrial d'Ontinyent.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, ho han comunicat a representants d’ATEVAL i COEVAL en una reunió telemàtica

L’Ajuntament d’Ontinyent va a sol·licitar ajudes per import de 600.000 euros a l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) per tal de seguir modernitzant els polígons industrials de la ciutat. Així ho confirmava l’alcalde, Jorge Rodríguez, junt al regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda a representants d’ATEVAL i COEVAL en una reunió telemàtica que tenia lloc aquest divendres. La proposta, que serà aprovada en el plenari extraordinari d’este dilluns, elevarà a 6 milions d’euros la inversió realitzada des de 2017 als polígons industrials d’Ontinyent entre l’ajuntament i l’IVACE.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que “la indústria per al Govern d’Ontinyent sempre ha sigut una de les prioritats perquè està a l’ADN de la nostra ciutat i és, a més, el sector que està actuant actualment de motor econòmic en un any de pandèmia” i recordava la davallada interanual del 2,5% a l’atur al sector industrial que “no sols demostra que no ens vam equivocar quan vam posar en marxa el Clúster Tèxtil Sanitari, sinó també que cal continuar invertint en les zones industrials per generar zones confortables i totalment adaptades a les noves necessitats”, assegurava.

Les noves actuacions sol·licitades permetran actuar en tres polígons industrials. La primera, valorada en 200.000 euros, es destinarà a finalitzar la urbanització de part del carrer Diables amb noves voreres i millores en l’enllumenat, jardineria, zona d’estacionament i pavimentació. La segona actuació serà a l’àrea 45 del Polígon de Sant Vicent. S’invertiran altres 200.000 euros en allargar el carril ciclopeatonal que actualment finalitza a l’antiga fàbrica de tèxtils Aparicio. Amb aquesta nova inversió es completarà dit vial reprenent l’obra des de l’antiga fàbrica fins al carrer Melchor Torró, coincidint amb la intersecció d’entrada al Polígon Sant Vicent. Finalment, l’última actuació seria al polígon Casa Balones, on es milloraria la xarxa d’evacuació d’aigües residuals d’aquest polígon industrial.

Per la seua part, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, exposava que sol·licitar aquestes ajudes “mostren la ferma aposta del Govern d’ontinyent per la reindustrialització dels nostres polígons, que ens permetrà tindre espais més competitius per promoure la instal·lació de noves empreses que generen activitat econòmica i ocupació al municipi”, assenyalava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí