Ontinyent serà seu en 2023 de la 34a Trobada d’Escoles en Valencià de La Vall d’Albaida

0
236
La trobada d'escoles de la Vall d'Albaida de 2023 es farà a Ontinyent.

L’Alcalde i el regidor d’Educació es reuneixen amb la Coordinadora comarcal per la Defensa i Ús del Valencià i el conjunt d’AMPES que han sol·licitat que la ciutat aculla la Trobada

Ontinyent serà seu el 1 d’abril de 2023 de la 34a Trobada d’Escoles en Valencià de La Vall d’Albaida. Així s’ha anunciat hui després de la reunió que l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i el regidor d’Educació, Óscar Borrell, han mantingut amb representants de la Coordinadora de La Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià i d’un nodrit grup de representants d’AMPES dels diversos centres educatius públics d’Ontinyent, que han sol·licitat que la capital de la comarca aculla la trobada.

A més de la Trobada en sí, la ciutat també acollirà prèviament un acte de presentació del logotip i la cançó de la Trobada, i posteriorment un altre acte per al lliurament del Premi Sambori, que convoquen la Fundació Sambori i la Federació Escola Valenciana (de la qual forma part la Coordinadora) amb la finalitat de promoure i difondre l’ús literari del valencià dins l’àmbit escolar. Igualment s’organitzaran activitats transversals en les quals participaran diverses regidories.

El regidor d’Educació, Òscar Borrell, destacava que “és una gran notícia que pugam tornar a ser seu de la Trobada i també de les activitats que l’envolten en l’educació dels nostres xiquets i xiquetes”. El President de la Coordinadora, Josep Manel Andrés, agraïa el suport municipal i avançava que, una volta constituïda la Comissió Organitzadora de la Trobada, va a treballar-se per comptar amb una ampla participació a la qual a més dels col·legis i instituts d’Ontinyent es convidarà a participar al Campus d’Ontinyent de la Universitat de València, l’Escola Oficial d’Idiomes Empar Granell d’Ontinyent i La Vall d’Albaida, el Conservatori Professional de Música Josep Melcior Gomis o el Centre Públic d’Educació de Persones Adultes Sant Carles, entre d’altres.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí