Ontinyent organitza un seminari sobre educació sexual per a la salut

0
1191
El seminari tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent

L’Ajuntament repartirà llibres i material gràfic proporcionat per la Diputació de València per a repartir en els centres educatius d’Ontinyent

Les regidories de Dona i Igualtat i de Sanitat d’Ontinyent i el col·lectiu Sexualment, organitzen el pròxim 15 de setembre, amb la col·laboració d’Obra Social Caixa Ontinyent, el seminari ‘Més que sexe. Educació sexual per a la salut’. La xerrada, que serà de lliure accés, se celebrarà a les 19:30 hores en el Centre Cultural Caixa Ontinyent i estarà dirigida a tota la població, especialment a joves i professionals docents, així com mares i pares que vulguen saber més sobre l’educació sexual amb perspectiva de gènere.

L’equip de Sexualment està format per professionals de la psicologia, sexologia, infermeria i altres àrees relacionades amb al salut. D’aquesta manera, el seminari serà impartit per les codirectores de Sexualment, Silvia Legido i Esperanza Gil, psicòlogues i sexòlogues clíniques amb experiència en l’àmbit de l’educació sexualment saludable en centres educatius i projectes relacionats amb l’apoderament femení.

A més, la regidoria de Sanitat repartirà llibres i material gràfic, proporcionat per la Diputació de València, als diferents professionals del món de l’educació assistents perquè després aquests els repartisquen en els seus respectius centres, ja que l’equip de Sexualment acudirà pròximament a realitzar tallers amb l’alumnat d’Ontinyent.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí