Ontinyent Saludable mostrarà com previndre malalties del cor amb la dieta mediterrània

0
830
La jornada es farà a Caixa Ontinyent

L’activitat impulsada per la regidoria de Sanitat tindrà lloc aquest dimarts, a les 19h, amb entrada gratuita al Centre Cultural Caixa Ontinyent

La Regidoria de Sanitat de d’ Ontinyent reprendrà aquest dimarts les activitats de ‘ Ontinyent Saludable’ amb una xerrada sobre com ‘Previndre les malalties del cor mitjançant la dieta mediterrània’. El cicle de conferències gratuïtes, dirigides a la població en general i en col·laboració amb diferents professionals sanitaris, comptarà en esta ocasió amb la participació del metge Llorenç Miralles i Serrano, intensivista a l’Hospital Dr. Peset de València i membre de la Societat Valenciana de Ciències de la Salut, que intervindrà a partir de les 19h al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

La regidora de Sanitat, Matilde Francés, animava a la ciutadania a acudir a una xerrada “on podrem descobrir com els aliments de la dieta mediterrània afecten positivament al cor i tot el sistema arterial, essent molt recomanable per a totes i tots i especialment per a persones amb algun factor de risc cardiovascular, com hipercolesterolemia, diabetes, obesitat o hipertensió arterial”.

Matilde Francés valorava positivament l’acollida a aquest cicle de conferències que pretén dotar a la ciutadania d’eines i coneixements per afrontar millor diverses situacions des del punt de vista de la salut, un cicle al qual les dues primeres xerrades (sobre oncologia i dolor d’esquena, respectivament) reunien més de 300 persones assistents.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here