Ontinyent inicia la reurbanització del carrer Pintor Segrelles que donarà protagonisme als vianants

0
1500
Jorge Rodríguez ha visitat les obres

Jorge Rodríguez: «Ontinyent és una ciutat millor amb reurbanitzacions com les de Pintor Segrelles»

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat l’execució de la primera fase de la reurbanització integral del carrer Pintor Segrelles, emmarcada en el Pla d’Eficiència Urbana (PEU) 2017/2018 del Govern d’Ontinyent. L’actuació, pressupostada en 277.000 euros i amb un termini d’execució de 5 mesos, era visitada aquest matí per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui explicava que amb les actuacions del Pla d’Eficiència Urbana “volem assolir una ciutat millor per als vianants, fent de la via pública un espai de convivència, dins d’una ciutat més amable i accessible, on tothom puga circular amb facilitat”, explicava.

El primer edil visitava les obres aquest matí acompanyat per una ampla representació de regidors de la corporació i per representants de l’Associació Veïnal de Sant Josep, als quals s’ha donat nous detalls d’una intervenció que ja se’ls va presentar mesos arrere, i que que donarà continuïtat a les millores efectuades pel consistori en el carrer Martínez Valls i el seu entorn. El President del col·lectiu Veïnal, Jesús Ramos, explicava que des de l’associació es valora positivament l’actuació, que “suposa una modernització de la via que tindrà un positiu impacte en el benestar de les persones i la dinamització del comerç, en coherència amb altres intervencions realitzades a la zona”, manifestava.

El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, explicava que la intervenció, que està sent executada per una empresa local, inclou actuacions en la xarxa de pluvials, aigua potable, enllumenat públic, pavimentació, mobiliari urbà, xarxa de reg o jardineria. En el tram de referència

(Martínez Valls – José Iranzo) s’amplien les voreres de 2 a 3 metres d’amplària, i s’estableix el sistema d’aparcament en cordó a cada costat del carril de circulació i a la mateixa cota de la vorera. L’enllumenat actual se substituirà per fanals ornamentals que formaran conjunt amb les noves instal·lades en la zona, amb un total de 24 LEDs d’alt flux lluminós blanc càlid.

Peris, qui explicava que l’actuació es realitzarà en dues fases per minimitzar les molèsties al veïnat, posava de relleu que estes obres, a més a més, “donaran compliment a les recomanacions que s’estableixen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per a la transformació dels encreuaments del barri de San José en espais compartits, i milloraran l’atractiu comercial de la zona i el seu entorn”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí