Ontinyent reprèn aquest diumenge les rutes turístiques de manera adaptada a la pandèmia


0
5938
Ruta turística pel Clariano a Ontinyent

S’ha programat haurà una ruta pel patrimoni del riu, una ruta etnobotànica i una ruta literària nocturna

L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria de Turisme reprèn aquest diumenge les rutes turístiques amb totes les mesures de prevenció i seguretat indicades des de les autoritats sanitàries. La regidora de Turisme, Sayo Gandia, animava a la ciutadania a «tornar a gaudir d’Ontinyent. És el moment de viure noves experiències redescobrint la bellesa d’Ontinyent mentre impulsem l’economia local»

En concret, aquest diumenge 14 hi haurà un itinerari pel patrimoni del riu al seu pas pel casc urbà. En aquest recorregut, les persones participants gaudiran d’elements patrimonials i centenaris com molins, xumeneres, vestigis fabrils, ponts, esglésies, coves, refugis, muralles i camins. Una visita que permetrà retrobar-se amb la història dels distints usos i aprofitaments que els nostres avantpassats han fet del riu Clariano i les seues aigües.

La programació continuarà el proper diumenge 21 de juny amb una ruta etnobotànica pel barranc de la Puríssima i amb una ruta literària nocturna el proper dissabte 27 de juny.

En aquesta ocasió, l’aforament per a aquestes tres rutes estarà limitat a 15 persones i serà obligatori l’ús de mascareta. Les visites guiades seran gratuïtes i caldrà inscripció prèvia presencialment en Tourist Info Ontinyent, o també cridant al telèfon 96.291.60.90 o a través del correu electrònic ontinyent@touristinfo.net

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here