Ontinyent reparteix entre la comunitat educatives 9.500 mascaretes reutilitzables del clúster Tèxtil Ontinyent

0
796
Les mascaretes fetes a Ontinyent ja s'han repartit.

Óscar Borrell destaca la importància de mantenir els centres educatius com a espais segurs i amb baix risc de contagi

L’Ajuntament d’Ontinyent ha procedit esta setmana al repartiment de 9.500 mascaretes Tèxtil Ontinyent reutilitzables entre la comunitat educativa de col·legis, instituts, conservatori i escola d’adults. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, explicava que les mascaretes han estat distribuides per tal de fer-les arribar a professorat, alumnat o auxiliars de servei que treballa a estos centres, “per tal de seguir donant-los suport en la tasca que estan fent per mantenir estes instal·lacions educatives com espais segurs i amb baix risc de contagis”, explicava.

Cal recordar que el passat mes de setembre, coincidint amb l’inici de curs, l’Ajuntament ja va repartir altres 8.250 mascaretes entre els centres educatius de la ciutat per tal de potenciar la seguretat al nou curs acadèmic. Borrell explicava que “són mascaretes amb la marca Tèxtil Ontinyent, elaborades a la ciutat, i amb l’adquisició de les quals, a més a més, seguim donant suport a les empreses que estan produint-les al marc del Clúster del Tèxtil Sanitari que estem potenciant per mantenir l’activitat econòmica i els llocs de treball a la ciutat”.

A més del repartiment de mascaretes, l’Ajuntament ha vingut potenciant la seguretat anticovid als centres educatius amb mesures com el tancament dels carrers dels col·legis a l’entrada i eixida als mateixos per evitar aglomeracions; l’augment de les hores de neteja de les instal·lacions durant les hores lectives; i l’oferiment als centres de la possibilitat de fer ús d’espais públics com els parcs i jardins, la sala Gomis, el Teatre Echegaray, el Poliesportiu o fins i tot la via pública per a la docència. Per altra banda, i davant les indicacions de que les aules havien de tenir les finestres obertes, es va procedir al repartiment de la “mantaescola” de manera gratuïta entre l’alumnat d’educació infantil, habilitant-se a més una línia de subvencions al 50% del cost per a la resta d’alumnat.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí