Ontinyent repara els desperfectes ocasionats per la pluja al carrer Barranquet i l’Avinguda d’Albaida

0
819
Obres a l'avinguda Albaida d'Ontinyent.

Les intenses precipitacions també van impedir l’inici de les obres del carrer Sant Antoni, que han començat aquest dilluns

El departament d’Obres i Serveis Municipals de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la reparació dels desperfectes ocasionats per les intenses pluges dels últims dies al carrer Barranquet i l’Avinguda d’Albaida.

Concretament, al carrer Barranquet, que comunica l’Avinguda de Torrefiel amb la Plaça de la Coronació, s’ha enfonsat un tram d’asfalt degut als danys patits pel col·lector d’aigües residuals que passa per baix del carrer. D’aquesta manera va a procedir-se al canvi d’un tram d’entre 6 i 8 metres linials d’aquest col·lector, així com a la reposició posterior del ferm afectat per l’actuació.

Pel que fa a l’Avinguda d’Albaida, el terreny va cedir en un tram de la part més baixa degut a la circulació anormal de l’aigua subterrània. En aquest cas s’està duent a terme tasques de sanejament per posteriorment procedir també al reasfaltat del tram. En tots dos casos s’espera que les actuacions estiguen acabades este mateix divendres 1 d’abril.

El regidor d’Obres i Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que el seu departamen també està revisant els camins del disseminat i actuant on s’han detectat desperfectes, “que han estat majoritàriament menors, deguts a xicoteres solsides i despreniments sense gravetat, cosa que hem de celebrar després d’un episodi de precipitacions tan intens i llarg com el que hem viscut”, manifestava.

Per altra banda, l’inici de les obres d’urbanització del carrer Sant Antoni, previst en principi per a dilluns passat, i que es va haver de postposar degut a les pluges, ha tingut lloc aquest dilluns 28 de març. La primera de les tres fases de l’obra, que es preveu que estiga acabada el

proper mes de juliol, comprén l’espai més ample del carrer entre l’avinguda Dos de Maig i el carrer Capellans. En esta primera fase es talla l’accés des de Sant Antoni al carrer Santa Anna, que passa a ser de doble direcció, i al qual podran entrar sols el veïnat des del carrer Sant Pasqual i Les Eres.

La circulació pel carrer Capellans cap al carrer Sant Antoni no es veurà afectada en esta primera fase, com tampoc les cotxeres de número 109 de Sant Antoni, a les quals se’ls permetrà l’accés fins que les obres arriben a este tram, previsiblement el mes de juny.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí