Ontinyent rep més de 20.000 euros per desenvolupar el Pacte d’Estat contra la violència masclista

0
1588
Foto de família dels participants en la reunió a la Delegació del Govern

La primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró, i la regidora d’Igualtat, Paula García, acudeixen a la reunió informativa en la Delegació del Govern

La primera tinent d’alcalde, Rebeca Torró, junt a la regidora d’Igualtat i Dona, Paula García, i la tècnica de l’àrea, Neus Rubio, acudien este matí a la reunió informativa sobre la distribució dels Fons del Pacte d’Estat contra la violència de gènere a la Delegació del Govern. En concret, l’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut 23.145,69 euros a càrrec del Pressupost de 2018, però que podran gastar-se durant este 2019, per tal de dur a terme accions i programes que permeten desenvolupar l’esmentat pacte. Esta partida per a Ontinyent es duplicarà al Pressupost de 2019.

Torró destacava que “les institucions públiques tenim la responsabilitat de desenvolupar accions que ajuden a acabar amb esta lacra. La violència de gènere no és una qüestió de l’àmbit privat sinó una senyal de la desigualtat a la nostra societat, per això és important desenvolupar este Pacte d’Estat”, manifestava. El crèdit es podrà destinar a campanyes de sensibilització, reforç de serveis municipals d’atenció a les víctimes i dels punts d’encontre familiar, entre d’altres accions.

El desenvolupament d’estes accions permetran reforçar les actuacions que l’Ajuntament d’Ontinyent a través de la Regidoria d’Igualtat du a terme durant tot l’any, explicava García. Cal recordar, que el consistori manté un compromís ferm amb la lluita per la igualtat real i per això ja en 2017 es va adherir al Pacte Valencià Contra la Violència de Gènere així com a la Xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere impulsada per la Diputació de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí