Ontinyent rep als treballadors contractats per pal·liar els efectes de la DANA

0
18504
L'alcalde Jorge Rodríguez ha rebut als treballadors

L’Alcalde dóna la benvinguda als 17 treballadors contractats amb ajuda del Consell per un total de 223.000 euros

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat aquest dijous la benvinguda als treballadors contractats amb ajuda del Consell per pal·liar els efectes de la DANA. El primer edil, acompanyat de la regidora Natalia Enguix (Personal) i el regidor Manuel Cuesta (Serveis Municipals), visitava la zona verda adjunta a l’antiga fàbrica de Paduana on estan treballant ja 17 persones (8 oficials d’obra i 8 peons d’obra, 1 oficial pintor) seleccionades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, i que prestaran servei durant 6 mesos a jornada completa.

Estes persones han estat contractades amb una subvenció autonòmica de 223.000 euros, la quarta més elevada d’entre les concedides als 16 municipis considerats com a “molt afectats” per l’administració autonòmica, després d’Orihuela (250.000), Torrevieja (250.000) i Crevillent (237.000). La regidora de Personal, Natàlia Enguix, tenia paraules d’agraïment per als governs Central i Autonòmic per la seua col·laboració per atendre els efectes de la DANA a la localitat, i explicava que estos treballadors se sumen als que ja estan contractats per l’Ajuntament al marc d’altres plans d’ocupació autonòmics.

Enguix recordava també que el Govern d’Ontinyent «aprofitarà sempre totes les línies possibles per crear ocupació en condicions dignes, tant sumant-se i complementant els plans d’altres administracions com impulsant plans municipals». Al marc d’esta aposta, que ha permès crear més de 300 llocs de treball directes als últims 4 anys, la regidora avançava que al Pressupost Municipal de 2020 es contempla una partida de 400.000 euros per equiparar les condicions laborals de les persones beneficiàries d’estos plans a la resta de treballadores i treballadors municipals.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí