Ontinyent recupera la Fira de Tendes, Tapes i Rock després del parèntesi de la pandèmia

0
2139
L'edició 2022 de la Fira s'ha presentat a Ontinyent.

La 9a edició comptarà amb 45 establiments de comerços i serveis, 15 d’hosteleria i l’ambientació de 9 grups musicals

Després de dos anys d’interrupció per la pandèmia, Ontinyent recuperarà el cap de setmana del 10 a 12 de juny la Fira de Tendes, Tapes i Rock com a element d’atracció per a La Vall d’Albaida i les comarques veïnes. La cita estarà impulsada un any més per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social, amb el suport de les associacions de comerços, serveis i hostaleria locals, i comptarà en esta edició amb 45 establiments de comerços i serveis, 15 d’hosteleria i l’ambientació de 9 grups musicals.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava en l’acte de presentació de la que serà la IX edició d’aquesta cita que “després de 2 anys sense poder celebrar-se, la Fira torna per seguir dinamitzant l’activitat econòmica i cultural a la ciutat, tal com s’està fent també amb el Festival de Primavera”. Úbeda explicava que l’espai que ocuparà la Fira serà el mateix de l’edició anterior, al carrer José Iranzo entre els encreuaments amb el carrer Pius XII i l’Avinguda d’Albaida en la part de comerços i serveis; i al recinte firal per a la part d’hosteleria i actuacions musicals.

La 1ª tinent d’Alcalde, Natàlia Enguix, destacava “l’intens treball conjunt i la col·laboració de l’Ajuntament i les associacions per traure endavant esta cita, que ens permet ser una volta més punt de referència amb una oferta que combina els productes i serveis amb la gastronomia i la música”. La també regidora d’Igualtat recordava que es comptarà amb un Punt Violeta contra les agressions sexistes al Recinte Firal, com ve fent-se a totes les grans cites lúdiques i festives a la ciutat.

Des de les assicoacions participants assistien Marisa Bernabeu (SOC), Toni Pérez (Ahval), Ana Ferrero (Comerç IN) i Jordi Vidal (Acis Sant Rafel), qui coincidien en destacar “el gran ventall d’oferta amb que es comptarà, i la il·lusió amb que està preparant-se una fira a la que animem a assistir a la comarca i les localitats veïnes”.

L’horari de la zona de tendes serà divendres de 18:00 a 22:00; dissabte de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 22:00; i diumenge de 10:30 a 14:00 i de 17:30 a 20:00.La zona de tapes i rock romandrà oberta divendres de 19:00 a 02:30; dissabte de 12:00 a 16:00 i de 18:00 a 02:30; diumenge de 11:00 a 16:00 i de 18:00 a 22:30 hores.Les actuacions musicals de divendres inclouran els grups Salida, Mimi i los Trileros i Black Band; dissabte actuaran Scrambled, Cirugía, Supersonics i The Velvet Rock Band; i diumenge participaran Star on Years i Grupo Eñe.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí