Ontinyent presenta el projecte per «dignificar» part del cementeri municipal

0
1014
El projecte del cementeri d' Ontinyent costa 340.000 euros

El projecte que presenta l’ajuntament d’ Ontinyent tindrà 640 nous nínxols i 116 columbaris en una intervenció que costarà 340.000 euros

El cementeri municipal d’ Ontinyent serà objecte d’una intervenció per tal de «dignificar» el pati n.3. El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, i la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, han presentat hui el projecte que aprofitarà la dotació de 640 nous ninxols i 116 columbaris al Camp Sant per equipar aquest espai de millors equipaments i una nova imatge.

Pastor i Peris han mostrat recreacions virtuals del projecte i coincidien en destacar la necessitat de l’actuació, pressupostada en 340.000 euros. Els treballs tindran un termini d’execució de 7 mesos, amb la qual cosa es preveu que estiga a punt per a la festivitat de Tots Sants d’enguany. Dels 8.446 ninxols existents només quedaven 285 lliures, i 30 dels 132 columbaris.

Jaime Peris donava detalls d’una intervenció a executar en aquest pati rectangular de 3.112 m², sense serveis de sanejament, que a més de dotar-se de 4 nous blocs de ninxols i un bloc linial de columbaris, passarà a comptar amb noves instal·lacions d’enllumenat i electricitat; megafonia; xarxa de pluvials; paviments; mobiliari i jardineria, substituint-se els pins per altres espècies com xipresos, llidoners, bojs i plantes de flor. L’adjudicació de la intervenció és imminent, i donarà pas a l’inici d’unes obres que tenen un termini de 7 mesos d’execució.

Jaime Peris posava de relleu que l’actuació “és triplement profitosa, perquè a més d’atendre la necessitat que tenim de ninxols, dignifiquem aquesta part del cementeri i estalviem els enormes costos que ens hauria suposat una ampliació de terrenys”, tot agraint “la predisposició i voluntat de col·laboració amb el projecte que ha mostrat en tot moment la regidora de Cementeri, a la que agraïm el seu treball”, manifestava.

Mercedes Pastor felicitava al seu torn al personal municipal “que fa un gran treball dia a dia per fer actuacions com les que hem executat de millora de teules dels pavellons, pintat de zones deteriorades, reparació de desnivells o adequació d’elements comuns. Com a regidora de cementiri estic contenta de la feina que dia a dia estem realitzant entre tots al cementiri, un treball conjunt que està tenint un resultat positiu”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí