Ontinyent presenta la nova programació juvenil amb la ‘Nit Jove’, festivals, tallers i exposicions

0
1134
Els regidors d'àrea han presentat la programació

La programació s’elabora tenint en compte les preferències dels i les joves de la ciutat i inclou fins a 14 activitats gratuïtes

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha presentat la nova programació juvenil per als mesos d’octubre, novembre i desembre. Entre les activitats, la regidora de Joventut, Katty Ushiña, i el regidor coordinador de l’àrea de Joventut, Esports i Educació, Óscar Borrell, destacaven la celebració de la ‘Nit Jove’ en la Sala Gomis, el festival de benvinguda del Campus d’Ontinyent ‘Go!Festival’, o la ‘Festa Jove’ durant les festes de la Puríssima. En la presentació davant els mitjans acudien també el tècnic de Joventut, José Luis Gandia, i Jordi Vidal, des de l’organització del ‘Go!Festival’.

Katty Ushiña recordava que en l’elaboració de la programació juvenil es té en compte les preferències dels i les joves de la ciutat, i per a açò es realitzen sempre una sèrie d’enquestes entre tots els que participen en les activitats. La regidora destacava que “aquestes enquestes ens han servit per a constatar que estem seguint una línia adequada amb la programació estable que venim oferint des de l’àrea de Joventut”.

La programació començarà aquest dissabte dia 30 amb la celebració del ‘Go!Festival’, una jornada de concerts integrada en les festes del barri de Sant Rafael i que servirà com a festa de benvinguda del Campus d’Ontinyent. A partir de les 18:00 hores, el pàrquing del CEIP Rafael Juan Vidal, acollirà les actuacions de grups com Varry Brava, Second, Shambala, el Grup Eñe o Nando Costa Dj, entre altres. El 6 d’octubre se celebrarà la ‘Nit Jove’ en la Sala Gomis, un conjunt d’activitats que combinarà l’esport i l’oci i que dotarà al jovent d’una possibilitat d’oci alternatiu. Una altra de les activitats a destacar serà la ‘Festa Jove’, organitzada per l’Associació de Festes de la Puríssima i que tindrà lloc en l’esplanada de Tortosa i Delgado el 7 de desembre.

A més, s’inclourà l’exposició interactiva #NoEmToquesElWhatsapp; un curs d’introducció als primers auxilis; una formació de comunicació digital; la continuació del curs de llengua de signes; un taller de fotografia; la xarra-col·loqui ‘Estigmes socials en salut mental’; una matinal infantil-juvenil; el IV Concurs d’Escriptura del CLJO; un taller de defensa personal; una masterclass de pilates; i la celebració de ‘Nadal Jove’, una sèrie d’activitats variades durant les vacances nadalenques.

Óscar Borrell, destacava les simbiosis amb altres col•lectius i entitats com el CLJO, l’associació de Festers de Sant Rafael o la de les Festes de la Puríssima. A més, Borrell recordava l’aposta del Govern d’Ontinyent per acostar la festa a la joventut, “cosa que ja vam fer amb els concerts celebrats a Tortosa i Delgado durant el Mig Any fester i que continuem ara amb el festival de benvinguda del Campus d’Ontinyent o el de les festes de la Puríssima”.

Totes les activitats són gratuïtes i estan dirigides a joves d’entre 14 a 31 anys, excepte alguna activitat que ho concrete. Les places són limitades pel que serà necessari inscriure’s a través del correu joventut@ajuntament-ontinyent.es, del codi QR inclòs en la carteleria o de forma presencial en l’Oficina Jove en la Casa de la Cultura (de dilluns a divendres de 9h a 14h i de dilluns a dijous 17h a 19:30h).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here