Ontinyent programa 5 tallers gratuïts per als joves en el mes d’abril


0
1175
Els regidors d' Ontinyent Katty Ushiña i Óscar Borrell

S’oferiran al Casal Jove d’ Ontinyent i seran sobre còmic, prevenció del mal ús de les noves tecnologies, risoteràpia, zumba i ioga

La regidoria de Joventut de d’ Ontinyent ha presentat la seua programació d’oci educatiu en abril per a joves organitzant 5 tallers. La regidora responsable, Katty Ushiña, ha explicat que estos tallers, que tindran lloc divendres i dissabtes, “han estat organitzats tenint en compte les propostes i demandes dels joves, als que animem a apuntar-se i gaudir d’una programació gratuïta i compatible amb les activitats del Consell Local de la Joventut”, manifestava.

En concret, l’oferta per al mes d’abril inclou un taller d’iniciació al còmic (dies 1 i 8, de 10 a 13h); una master class de zumba (7 d’abril de 18,30 a 20,30h); un taller de prevenció i concienciació sobre el mal ús de les noves tecnologies en adolescents (22 d’abril, de 10 a 14h); un taller de risoteràpia (28 d’abril, de 19 a 20,30h) i una master class de Ioga (29 d’abril, de 11 a 13h). Les inscripcions a les activitats es realitzaran per ordre d’arribada a través de la web municipal www.ontinyent.es, del correu electrònic joventut@ajunament-ontinyent.es i del còdi QR present a la cartelleria de la programació.

La regidora ha recordat que en tots els casos els tallers es duran a terme el Casal Jove, al n.10 del carrer Joan XXIII, “per dinamitzar i donar a conèixer un lloc que és dels joves, on a banda de les activitats organitzades per la Regidoria i el CLJO altres joves, associats o no, poden fer ús del mateix”, assenyalava.

El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Joventut, Esports, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell, felicitava la regidora per una programació “que demostra que al govern d’Ontinyent ens prenem seriosament a la joventut i tenim en compte les seues preferències a l’hora d’organitzar activitats”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here