Ontinyent posa en marxa el programa ‘Corresponsals Juvenils’

0
1298
Imatge d'una classe en la que s'explica qué és un 'Corresponsal Juvenil'.

La iniciativa de la Regidoria de Joventut impulsa un voluntariat juvenil que servisca per informar i involucrar altres joves en centres educatius, associacions juvenils, locals d’oci i d’esplai

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en marxa el seu nou programa de ‘Corresponsals Juvenils’, pel qual es crearà un grup de joves que, de forma responsable i voluntària, dedique part del seu temps lliure a informar a altres joves en centres educatius, associacions juvenils, locals d’oci i d’esplai.

El regidor de l’àrea, Jordi Vallés, ha explicat que aquest grup de joves “tindrà un esperit participatiu i d’acció activa per a millorar les propostes formatives i d’oci que es destinaran cap al mateix grup d’edat, d’una manera més pròxima i directa a les seues necessitats”. Així, una volta al mes, l’Espai Jove d’Ontinyent acollirà un encontre d’aquest grup, on es realitzaran sessions de recull d’informació juvenil, tractament de noves propostes, planificacions de promoció de les activitats, etc.

El grup, que en tot moment actuarà baix la supervisió del departament de la Regidoria de Joventut, podrà integrar tot aquell o aquella jove voluntaris de la ciutat d’Ontinyent o que estiguen matriculats en un centre educatiu de la ciutat i tinga entre 12 i 18 anys. Jordi Vallés animava a sumar-se al projecte “a tot el jovent que puga aportar una visió altruista i participativa, amb capacitat i habilitats socials per a conversar amb fluïdesa i generar debats constructius”, assenyalava. Per inscriure’s caldrà posar-se en contacte en la Regidoria de Joventut mitjançant el correu electrònic joventut@ontinyent.es o bé al telèfon 600.83.83.50.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here