Ontinyent prepara una tercera edició dels xecs de consum per injectar 120.000 € al comerç local en la campanya de Nadal

0
5774
Pablo Úbeda
Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica.

S’afegiran al milió d’euros en xecs de les dues primeres tandes, que van fer possibles més de 14.000 operacions de compra als establiments locals

L’Ajuntament d’Ontinyent està preparant una tercera tanda dels xecs consum ‘Tornem Junts’, inclosos a la campanya ‘Queda’t a Ontinyent. Compra a casa’ per la reactivació econòmica local. Es tracta de 120.000 euros que s’afegiran als 600.000 i als 400.000 posats en circulació a les dues primeres tandes, i que com als anteriors casos, tindran un cost per als compradors de la meitat del seu valor nominal.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda destacava la bona acollida a les dues primeres tandes, que esgotaven els xecs posats a la venda en poques hores, i permetien a la ciutadania realitzar 14.292 operacions de compra als establiments locals (tantes com xecs de 20, 50, 100 i 200 euros posats a la venda a la meitat del seu preu nominal). En paraules d’Úbeda, “els veïns i veïnes d’Ontinyent han entès que amb esta iniciativa no sols tenen un avantatge directe a les seues compres, sinó que contribueixen a l’impuls del consum a la ciutat, a dinamitzar l’economia local i a estar al costat dels nostres establiments en moments complexes com els que vivim”, manifestava.

Cal recordar que en la segona tanda van participar un total de 313 establiments participants (106 més que en la primera) on es podien gastar els xecs que prèviament s’adquirien a la web www.quedataontinyent.com, comptant amb la col·laboració de Caixa Ontinyent. La campanya es va dividir en fases per dinamitzar el consum en diferents moments de l’any a petició de les associacions de comerciants locals (Associació de Comerços de Sant Rafel, SOC, AHVAL, Comerç IN), amb les que el regidor es reunirà en breu per posar en comú els detalls d’esta tercera tanda, que es faran públics posteriorment.

Pablo Úbeda incidia en la importància “de comprar i consumir a Ontinyent, tant amb els xecs com sense ells, i durant tot l’any, perquè fer-ho és apostar per la ciutat on vivim i recolzar la seua economia”, concloïa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here