Ontinyent prepara un dispositiu amb 10.000 kg de sal i 4 retroexcavadores en previsió pel temporal de pluja i neu

0
965
Ontinyent s'ha preparat en previsió per possibles nevades.

L’Ajuntament ha realitzat accions preventives de neteja a diversos punts del nucli urbà subsceptibles de sofrir inundacions i ha tirat sal a les zones més ombrienques de la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha preparat un dispositiu per atendre les possibles conseqüències del temporal de pluja i neu que previsiblement afectarà des d’aquest dijous a la Comunitat Valenciana, i que ha motivat que el Servei d’Emergències de la Generalitat Valenciana decrete l’alerta taronja a la comarca de la Vall d’Albaida per risc de nevades.

En concret, es compta amb 10.000 quilos de sal per desfer gel o neu, així com les màquines per distribuir-la, i fins a 4 retroexcavadores per retirar fang o neu, i que en cas de necessitat actuarien a les rodalies de llocs d’especial importància com l’hospital, els centres de salut o els principals accessos a la ciutat. A més, estaran disponibles i preparats per actuar al voltant de 25 persones de la brigada d’obres municipal.

Així mateix, com a accions preventives des del Departament de Serveis Municipals s’ha realitzat una neteja generalitzada de trapes a diversos punts del nucli urbà susceptibles de sofrir inundacions com són el carrer d’ Enric Valor, Pintor Segrelles, la zona del Barranquet o l’Avinguda del Tèxtil. Així mateix, des d’aquest dimarts 5 de gener en les zones més ombrienques de la ciutat s’ha estant tirant sal.

Des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha instat a la ciutadania a seguir les recomanacions establertes per aquest tipus de situacions en l’apartat de «informació al ciutadà» de la web www.112cv.gva.es, i es recordava que les recomanacions i anuncis que faça l’Ajuntament seran comunicats a través dels canals oficials.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí