Ontinyent prepara la tornada a l’activitat de 1.500 joves de moviments d’educació no formal

0
782
Imarge de la trobada de Joventut de Xàtiva.

El regidor de Joventut es reuneix amb els grups de scouts, moviments juvenils i júniors de la ciutat per parlar de l’adaptació del nou curs a la pandèmia

L’Ajuntament d’Ontinyent i els grups de scouts, moviments juvenils i júniors de la ciutat estan coordinant-se per preparar la tornada a l’activitat al mes d’octubre dels més de 1.500 joves i preadolescents que participen d’estos grups a la ciutat. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, es reunia amb representants dels Júniors de Sant Josep, Sant Rafel i Sant Carles; el Grup Scout Mafeking i el Moviment Juvenil de Santa María, en un encontre on es parlava principalment dels protocols i accions d’adaptació del nou curs a la situació de pandèmia que estem vivint.

Vallés oferia als i les representants d’estos grups la col·laboració de l’Ajuntament en aspectes com el control del trànsit de vehicles en les zones més masificades d’accés als centres o la possibilitat d’utilitzar espais públics com els parcs i jardins per a les seues activitats. El regidor destacava “el gran treball que fan estos col·lectius des de l’àmbit no formal en l’educació dels i les nostres joves. Són grups que movilitzen 1.500 joves i preadolescents que, afegits als monitors, monitores i responsables dels centres, suposa arribar a una massa social que pot superar les 2000 persones», assenyalava.

El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Joventut i Esport, Óscar Borrell, també posava de relleu “la importància dels moviments d’educació no formal en el desenvolupament del jovent ontinyentí, amb un treball que contribueix de manera fonamental en què Ontinyent siga un referent com a ciutat educadora”, manifestava. Els i les assistents valoraven positivament el treball dut a terme en la reunió i acordaven amb el regidor reprendre el treball conjunt en propers encontres al llarg del curs.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here