Ontinyent posa en marxa un dispositiu especial per augmentar el control de la COVID-19

CaixaBank - MyBox

0
780
Ontinyent
Policia Local d'Ontinyent.

L’ajuntament d’Ontinyent intensificarà les accions de control i de prevenció davant l’evolució de la pandèmia de la COVID-19 en els últims dies. Amb eixe objectiu, des dels distints departaments municipals implicats s’ha dissenyat un dispositiu que s’activarà este divendres.

La principal novetat, segons apunten fonts municipals, és el reforçament de tots els torns del cos de la Policia Local perquè haja més agents disponibles. Es comptarà, per tant, amb major presència d’agents i de patrulles tant en el nucli urbà, com en el disseminat i el paratge del Pou Clar.

La primera tinent-alcalde, Natàlia Enguix, destacava que “davant l’increment de casos de la Covid-19 que s’estan produint aquestes darreres setmanes, es fa molt necessari reforçar el compliment de les normes establertes per les autoritats sanitàries, les quals són fonamentals per no tornar enrere”, remarcava Enguix, que ha apel·lat a la responsabilitat de la ciutadania. “És imprescindible que siga’m conscients que el virus seguix molt present i les dades de contagis estan augmentant”, ha exposat Natàlix Enguix, qui confia que aquest esforç que es fa des de l’Ajuntament posant al carrer més vigilància servisca “per mantindre a ratlla al virus i augmentar la seguretat tant en el nucli urbà com en el disseminat”.

El dispositiu de control i de prevenció en el nucli urbà se centrarà, segons les mateixes fonts, en el control de l’oci nocturn, de terrasses i de parcs públics per tal controlar aforaments i d’evitar massificacions i la celebracions de “botellons”. Així també es tractarà de garantir el compliment de la distància de seguretat, així com l’ús correcte de la mascareta, que és obligatòria en tot moment.

“Pel que fa al disseminat es controlarà la celebració d’activitats i trobades festives multitundinàries, mentre que al Pou Clar s’intensificarà la vigilància per evitar massificacions, també l’ús correcte de la mascareta de les persones visitants i evitar aparcaments indeguts a les zones adjacents al paratge natural”. El regidor de Seguretat, Pepe Gandia, afirmava que “davant la relaxació de la ciutadania, hem hagut de prendre mesures més dures per, precisament, continuar garantint la protecció de totes i tots els ontinyentins”.

Per a vore les notícies més destacades de hui, punxa ací

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here